2777
2789
عنوان

وزن بالای جنین😨

| مشاهده متن کامل بحث + 14104 بازدید | 128 پست

عزیزم قبل از این سونو چند هفته رفته بودی و وزن نی نی ت چقدر بود؟

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
دوس دارم ی زایمان داشته باشم بدون هیچ دردی 😩 کاش مبشد بچه رو بیاریم بالا😂

😂😂😂😂کاش میشد تخم گذاشت از هرچیز دیگه ای راحت تر بود

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی می خوردی ب منم بگو خواهشااا

عزیزم ژنتیکی بود قدش ۵۵بود خب ولی من گوشت کبابی دلستر و‌ انار و‌پرتقال خیلی خوردم

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
چه جالب من فکر میکردم فقط وزن بچه هستش 🤔🤔اخه پرسیدم هم گفت که وزن بچه رو میگیم که اونم تقریبی

ن عزیزم نگران نباش الکی بازم ریسک نکن ببین دکترت چی میگه ک اذیت نشی سر زایمان ایشالله زایمان خوبی داشته باشی و سالم بیاد بغلت نی نی

والا خیلی سخت.البته درد نداشتم بستری شدم با سوزن فشار.۸ ساعت طول کشید

😩😩😩

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
ماشاالله چطوری نینیت تپل شد بچه اول ۲۶۵۰ دنیا اومد انقد عذاب کشیدم سروزنش هنوزم لاغره ...چی میخوردی؟ ...

عزیزم ژنتیکی بود ۵۵ قدش بود ولی دلستر و‌ کبابی و انار و‌پرتقال من خیلی خوردم 

من پسر اولم ۳۶ هفته با وزن ۲۶۰۰ دنیا اومد الان دومیم پسره ۲۱ هفته هستم همش نگرانم نکنه اینم وزن نگیر ...

من خیلی وقت بود که دکترم گفته بود مولتی ویتامین رو قطع کن از هفته ۳۴ دیگه نخوردم ولی کلسیم وآهن میخورم

خیلی بستگی به بدنت داره  حرف دکترت رو گوش کن  بدن خواهرها هم حتی باهم متفاوته

بله درسته

چه جالب حالا من سر دخترم سه ماه اول ۶ کیلو کم کردم و هیچییی نمیخوردم ودخترم ۲۶۵۰ دنیا اومد😥😥یادم م ...

انشالله که این یکی تپله گردالیه😀منم خودم ریز بودم ۲۵۵۰گرم 

عزیزم قبل از این سونو چند هفته رفته بودی و وزن نی نی ت چقدر بود؟

هفته ۳۴ رفتم گفت ۲۳۰۰

سزارین سخت نبود؟

چرا عزیزم زایمان خودش سخته منتها دکترت واقعا باید عالی باشه سز هفته اول واقعا سخته من ۳روز اول انقدر درد داشتم ک حد نداشت اما اگر وزن بالا طبیعی بیاری ب فرض محالی هم بشه رسما تیکه پاره میشی و دیگه بدنت مث قبل نمیشه و احتمال اسیب ب بچت هست عزیزم انشالله بهترین برات رقم بخوره گلم و‌نی نی سالم ب دنیا بیاد درضمن سز بیهوش بشی خیلی بهتر از بی حسیه

ن عزیزم نگران نباش الکی بازم ریسک نکن ببین دکترت چی میگه ک اذیت نشی سر زایمان ایشالله زایمان خوبی دا ...

ممنونم از محبتت عزیزم🌹

هفته ۳۴ رفتم گفت ۲۳۰۰

من هفته ۳۵ بچه م وزنش ۲۶۰۰ بود..یعنی ممکنه اونم انقد شده باشه...ترسیدم که😟

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼