2777
2789
عنوان

وزن بالای جنین😨

| مشاهده متن کامل بحث + 14103 بازدید | 128 پست
نگران نباش گلم منم طبیعی زایمان کردم حتی وقتی میدونستم ۳۷۰۰ بود بعد زایمانم گفتن ۳۱۰۰ عه،از دکترم‌پر ...

پس امیدوارم باشم

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به لگنت داره فامیل ما ۴ کیلو رو طبیعی اورد زایمانشم راحت بود دکترش گفته بود لگنش عالیه وحتی اگر بچه ۵ کیلوهم باشه میتونه طبیعی بیاره

البته سونوهم خطا داره پسرمنم ۳۷ هفته ۳۵۰۰ بود توی سونو دکتر گفت تا ۴۰ هفته ۴ کیلو میشه ولی ۳۹ هفته دنیا اومد با وزن ۳۵۰۰

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کار جفتت خوب بوده دمش گرم

آره خوب همکاری کرده😂😂😂

ولی اوایل بارداریم بی اندازه کشک میخوردم 😐😐😐

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
ماشاالله چطوری نینیت تپل شد بچه اول ۲۶۵۰ دنیا اومد انقد عذاب کشیدم سروزنش هنوزم لاغره ...چی میخوردی؟ ...

من چیز خاصی نخوردم اخه من به هیچ چیز ویار نداشتم از هیچ چیز بدم نمیومد کلا مثل قبل بارداریم بودم

من پسر اولم ۳۶ هفته با وزن ۲۶۰۰ دنیا اومد الان دومیم پسره ۲۱ هفته هستم همش نگرانم نکنه اینم وزن نگیره همیشه هم ویتامینامو میخورم حتی کلسیمم میخورم 

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
ماشاالله چطوری نینیت تپل شد بچه اول ۲۶۵۰ دنیا اومد انقد عذاب کشیدم سروزنش هنوزم لاغره ...چی میخوردی؟ ...

نه رژیم خاصی داشتم نه چیزی خوردم که وزن بچم زیاد بشه

فائزه جان وقت به دنیا اوردن نی نی نازت برای من دعا کن لطفا    

چشم عزیزم حتما محتاجیم به دعا