2777
2789
عنوان

وزن بالای جنین😨

| مشاهده متن کامل بحث + 14102 بازدید | 128 پست
خواهرشوهر من بچه دومشوبا وزن4ونیم طبیعی آورد ولی شما شکم اولته سختت میشه البته دخترم 2و700بود پدر ...

منم شنیدم یه سری ها بچه شون ۴ به بالا بوده راحت طبیعی آوردن ولی من وقتی وزن بچه رو دیدم ترسیدم😰

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
دکترم بهم گفته چون طبیعی دوست داری تمام سعیمون رو میکنیم مگه اینکه دور سر بچه بزرگ باشه و گیر کنه بع ...

دور از جونت زن پسرعموم خیلی چاق بود و حتی دیابت داشت.وزن بچه رو نمی دونم.با اصرار دکتر و علیرغم میل خودشون طبیعی به دنیا آورد.اما چون مامانه خیلی چاق بود،بچه به زور به دنیا میاد و خفه میشه و ایست قلبی و احیا و ..... . 1 ماه بچه تو بیمارستان بود تا نوار مغزش سالم بشه و ... . اینا هم از دکتر شکایت کردن و محکومش کردن ولی چه فایده.

دور از جونت باشه ان شاءالله

چند روز دیگه اون بچه 1 سالش میشه اما متاسفانه بخاطر اون خفگی و ایست قلبی و ... فکر کنم هنوز گردن نمی گیره و نمی شینه و میبرنش کاردرمانی و ... .

لطفا اگه بچه ت واقعا درشته و دکتر میگه سزارین،به حرفش گوش بده.

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی سخته به نظرم پاره میشی دخترجان همه جات بخیه میخوده .منم وزن نی نی روززایمانم بالای ۴کیلوبودش ...

سزارین راحت بود یاسخت؟

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
منم شنیدم یه سری ها بچه شون ۴ به بالا بوده راحت طبیعی آوردن ولی من وقتی وزن بچه رو دیدم ترسیدم😰

اگه لگنت بزرگ باشه میتونی وگرنه هم خودت اذیت میشی هم‌خدای نکرده بچه ....

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
تست قند گلوکز دادی؟

بله دادم مشکلی نداشته هیچکدوم از آزمایش هام مشکلی نداشتن خداروشکر

من ۴۱ هفته وزن بچم ۳۹۰۰ بود و زایمان طبیعی کردم

ماشالله☺️ راحت زایمان کردی یا سخت

بله دادم مشکلی نداشته هیچکدوم از آزمایش هام مشکلی نداشتن خداروشکر

خوب مشکلی نداری اگه دکترت خوب باشه و حرفه ای. چون کسایی که قندشون بالاست واسه طبیعی حالشون خیلی بد میشه وسط کم میارن و اینکه زخم ها و بخیه های پایین ماهها طول میکشه درمان شه اذیت میشن

روانشناسی کودک
سلام سزاریم که بهتره.زن دایی شوهر من بچه هش همشون ماشالا وزنشون بالا بود ۴و خورده ای بودن طلیعی به د ...

راحت زایمان کرد😳

عزیزم. سونو طبق وزن اب کیسه وزن جفت و بقیه چیزا مربوط ب جنین این وزن رو تخمین میزنن دقیق همون 4کیلو ...

اخه دکترهم که معاینه کرد گفت من حدس میزدم بچه ات درشت باشه حالا یه سونو برو

چرا طبیعی؟؟؟؟؟ من هنوز بچه ندارم ولی خیلی میترسم از زایمان طبیعی وحشت دارم نمیدونم چرا

اتفاقا من برعکس😂😂😂خیلی دوست دارم نمیدونم چرا

اخه دکترهم که معاینه کرد گفت من حدس میزدم بچه ات درشت باشه حالا یه سونو برو

عزیزم درشت یعنی وزن حدود 3400یا3500 سونو از روی وزن جفت کیسه همه اینارو باهم حساب میکنه میگه 4کیلو

خودت و شوهرت قد و هیکلتون درشته؟ 

نه زیاد متوسط هستیم