2777
2789

اگه چیز خنده داری خوشحال کننده ایی چیزی که حس خوب میده یا خاطره خوبی حتی جمله مثبتی هم دارین بگین و به هم حس خوب منتقل کنین حتی اگه خبر خوبی دارین و بابتش خوشحال شدین یا ذوق چیزی رو دارین

قاتل روانی دوقطبی

اینو من قبلا هم تعریف کردم اسی

من سر یه کلاس بودم استادش آقا بود و خیلی هم اوکی بود مثلا میگفت اگه ضعف کردید سره کلاس در حد یه لقمه یه چیزی بخورید نمیخواد اجازه بگیرید 

یه روز یکی داشت خیار می‌خورد 

استاده برگشت گفت بچه ها گفتم میتونید خوراکی بخورید ولی خیار که دیگه نخورید 

یکی از ته کلاس گفت استاد بوی خیار حس کردید؟

منه خر منه احمق اسکول نمیدونم چه مرگم شد یهو در جا برگشتم گفتم نه خوده خیار حس کرده😂😂😂

کلاس که رفت روی هوا 

استاده هم عین گوجه شده بود هی داشت می‌خندید 

بعدش هم که هی میخواست جدی بشه ادامه درس بگه دوباره یادش میومد روشو میکرد سمت دیوار می‌خندید 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خبر خوب اینکه آخر هفته از شرکت همسرم کارمندارو همراه با خانواده شون به همایش دعوت کردن جشنو شام و جنگ شادی و ازاینجور چیزا😍😍

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
دارم مامان میشم🥺🫀

ای جاااااان😍😍😍😍 خیلی خیلی مبارکه مامان خانووومممم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
خبر خوب اینکه آخر هفته از شرکت همسرم کارمندارو همراه با خانواده شون به همایش دعوت کردن جشنو شام و جن ...

عزیزممم خوشبگذره همیشه لبخند رو لبتون باشه✨️🎀

قاتل روانی دوقطبی
عزیزممم خوشبگذره همیشه لبخند رو لبتون باشه✨️🎀

مرسیی قشنگم💋

وای جدی مبارکههههه ایشالا هر دوتون سالم و سلامت باشید در بچتون پسره یا دختره✨💖

ممنونم عزیزم.سلامت باشی❤️❤️

پسره

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐