2777
2789
عنوان

وزن بالای جنین😨

| مشاهده متن کامل بحث + 14102 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیا می‌خورید ک تپل شده وزنش. توروخدا ب منم بگو

من چیز خاصی نخوردم حتی بیشتر روز ها اصلا صبحونه نخوردم جنین بخواد وزن بگیره خودش میگیره

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
گلم سونو دقیق وزن بچه رو نمیگه،واسه من زده بود ۳۷۰۰ موقع تولدش ۳۱۰۰ بود

امیدوارم اخه زایمان طبیعی خیلی دوست دارم

دوست دارم دخترم  تودليه مامان❤️❤️❤️                  ممنون ميشم براى سلامتى دخترم صلوات بفرستين🌹🙏🏻
نی نی منم ۴۴۸۰ بود بآلای ۴کیلو سز میکنن خیلی ریسک خطرناکیه خدای نکرده یا بچه خفه میشه یا جاییش در می ...

چی می خوردی ب منم بگو خواهشااا

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
عمم دخترش ۴کیلو بودراحت زایمان کرد ب گفته خودش

کاش منم بتونم

من چیز خاصی نخوردم حتی بیشتر روز ها اصلا صبحونه نخوردم جنین بخواد وزن بگیره خودش میگیره

خودت و شوهرت قد و هیکلتون درشته؟ 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
امیدوارم اخه زایمان طبیعی خیلی دوست دارم

نگران نباش گلم منم طبیعی زایمان کردم حتی وقتی میدونستم ۳۷۰۰ بود بعد زایمانم گفتن ۳۱۰۰ عه،از دکترم‌پرسیدم گفت سونو دقیق نمیتونه بگه،وزن آب دورش و جفت هم‌ هس

🤔