سلام.دوستان همسرم و مامانم همش با هم سر جنگ دارن منم خیلی میونه داری کردم دیگه خسته شدم.مامانم خیلی مغرور همسرمم خیلی حساس.هیچکدومم کوتاه نمیان.همسرم میگه مامانت با همه عالم و آدم خوبه با من بده تازه یدونه دامادم هس..مامانمم میگه شوهرت خیلی فضوله کارش به همه کار من هس..خدایی شم مامانم شوهرمو بی محل زیاد کرده ولی خب شوهرمم زیادی مامانمو براخودش بزرگ کرده و تو زندگی مون نفوذش داد به حدی که سر این موضوع چندبار شیشه کشیده..اصلا داغون شده.منم میخوام طلاق بگیرم زندگیم همش اشک و حسرت..کلافه ام بخدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
ب دعوای مادر و شوهرت کار ندارم شیشه میکشه جونتو بردار و برو
هم عکس پروفایلت هم امضات با خاک یکسان میکنه🤭🤭🤭
حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
نمیگم طلاق بگیر یا بمون ولی عزیزم خیلی عجیبه که بخواهد بخاطر مادر شما به شیشه کشیدن برسه حواست رو خیلی جمع کن آگه زندگیتو دوست داری یا فکری به حالش بکن چون این آقا خودش زمینه داشته و مشکل از خودش که شیشه کشیده نه مادر شما
بخاطر مامانت و شوهرت میخای طلاق بگیری؟؟ خب رابطه ت رو با مامانت خییییییییلی کم کن شوهرت و ...
کار یکی دو روزشون نیس که..الان پنج سال همین بحث..هرچی به همسرم میگم تو کاری به اون نداشته باش اصلا منم نمیرم میگه باشه ولی طاقت نمیاره میره پیام میده به مامان من حرفای میزنه که مامانمم ناراحت میشه..باز میگه کارای مامانت باعث میشه این حرفارو بهش بگم
ب دعوای مادر و شوهرت کار ندارم شیشه میکشه جونتو بردار و برو
میگه تو بمون باهام طلاق نگیر دیگه نمیرم سراغش البته خیلی ازین قولا داده ولی عمل نکرده.ایندفه رو میگه قسم میخورم..من خیلی دلم واسش میسوزه باخودش اینکارو کرده چیکارکنم آخه