2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکارمیکردین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 19 پست
چه مردِ شُل و وِلی. 

اوهوم.خیلی ضعیفه.چیکارکنم حالا؟ دلمم واسش میسوزه جوون به این قشنگی با خودش اینکارو کرد؟ چثدر دیگه بمونم و نصیحتش کنم.چقد گریه کنم و بگم بیخیال شو..میگع مامانت لج منو درمیاره آره من قبول دارم مامانمم کوتاهی کرده بهش آخه شوهرم خیلی محبت میکنه به مامانم.ولی من میگم دیگه قرار نیس که زندگی مونو خراب کنه..یه پسر یکساله هم داریم😔

کار یکی دو روزشون نیس که..الان پنج سال همین بحث..هرچی به همسرم میگم تو کاری به اون نداشته باش اصلا م ...

وای چ رو اعصابه. بگو اخه به مامان من چیکا داری برو با مامان خودت بحرف. والا اولین باره میبینم داماد اینجور از مادر زن بچسبه. همشون خیلی جدی و به زور ماهی دو بار رفت و امد میکنن. باید تموم تلاشت و بکنی که از هم دور کنیشون

باباتون در قید حیاتن؟ 

یه بار همه رو جمع کن بگو من دوری و دوستی میخوام والسلام بزار هر دو بدونن

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ رو اعصابه. بگو اخه به مامان من چیکا داری برو با مامان خودت بحرف. والا اولین باره میبینم داماد ...

همه این راه ها رو رفتم عزیزم.ذهن شوهرم اصلا زیادی درگیر شده البته با من کاری نداره میگه من با مامانت مشکل دارم تو جوش شو نزن ولی نمیشه چون ناراحتی شو میاره خونه و بقول خودش عصبی میشه میره میکشه.منم نرم خونه مامانم اون خودش طاقت نمیاره میره پیام میده به مامانم اونم باز بی محل میکنه باز همون آش همون کاسه

همه این راه ها رو رفتم عزیزم.ذهن شوهرم اصلا زیادی درگیر شده البته با من کاری نداره میگه من با مامانت ...

وای خدا بهت صبر بده.😭😭😭😭😭😭😭😭

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
وای خدا بهت صبر بده.😭😭😭😭😭😭😭😭

آره بخدا سر این موضوع حتی تو بارداریمم کلی گریه میکردم مثلا هم هردوشون منو دوس دارن و مراعاتم میکنن فکرکن اگه نمیکردن چی میشد من برم وضعش بدتر از اینم میشه.نمیدونم چیکارکنم..بازم مرسی عزیزم به حرفام گوش دادی همراهی کردی😔