2777
2789
عنوان

بابام درست میگه یا من (سوالی)

99 بازدید | 16 پست

یه زوج تو بخشی که پدرم بستریه هستن که باهم خیلی اختلاف دارن میسان سالن بین ۵۰ تا ۵۵ سالن 

شوهر این خانم همراشه اما اصلا بالا سر خانمش واینمیسته مراقبتش رو کنه و همش با خانم های دیگ هم کلام میشه و یه بند حرف  الکی میزنه چونه گرمه 😑من ۱۹ سالمه همش میاد کنار من میشینه سوالای الکی میپرسه و من چون اصلا ازش خوشم نمیاد درست جوابش رو نمیدم تک کلمه ای (اره یانه) و اصلا نگاش هم نمیکنم 

میرم بوفه خرید کنم دنبالم میاد میگه تنها نری 😐

میرم دستشویی پشت سرم تا جلو دستشویی میومد (چون بابام مریض احواله چیزی بهش نگفتم به شوهرمم از ترس دعوا و بحث نگفتم)

یک هفته به همین منوال گذشت 

تا امروز دوباره اومد کنارم نشست همش حرف میزد من گوش نمیدادم جواب هم نمیدادم یهو اومد جلوم بلند گفت خانم نمیدونم متاهلی یا مجردی اماهرچقدر خوشگل و ناز بازی اخلاق نداشته باشی  یه قرونم نمی ارزی 😐منم خودمو زدم به اون راه که اصلا با من نیستی صورتم رو اونور کردم دیگ اون اقا اطراف من نمیاد

بابام دعوام کرد که چرا جامعه گریزی ؟؟

چرا با مردم بد رفتار میکنی ؟ به بابام گفتم این مرده باهمه شوخی میکنه و حرف میزنه با خانمش بد اخلاقه ازش خوشم نمیاد دوست ندارم باهاش حرف بزنم

بابام گفت همه خانما باهش حرف میزنن و جوابش رو میدن تو خیلی بی احترامی کردی یه حرفه چیزی ازت کم نمیشد با مردم خوش برخورد باش

حق با منه ؟؟؟یا پدرم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرتون خب به خاطر شرایطی که داره دقیق متوجه حرکات اون آقا نشده، به نظرم شما کار اشتباهی نکردی 

ان شاالله همه مریض‌ها با سلامتی مرخص بشن برن سر زندگی شون

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

تو، پدرت رو ول کن، ولی من جات بودم میگفتم این رفتارم مختص مردایی هست که خوش اخلاقیشون برای مردمه بد اخلاقیشون برای همسرشون

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

صددرصد حق باشماست عزیزم من اینجور وقتها باهمسر طرف گرم میگیرم وبهش نزدیگ میشم اقارو میبرم توحاشیه   باعث میشه طرف جذب زن خودش میشه برای اینکه وارد بحث بشه مجبوره زن خودشو مخاطب قرار بده  چون خانم ها تواین چیزهاخیلی تیزهستن باعث میشه خانومه کلی کیف کنه باهام 

تو کار خوب کردی ، کسی که با زنش اینجوری کنه با غریبه هزار مرتبه بدتر میکنه

اتفاقا ادم بدی نبود همسر خیلی بدی بود 

برامون نون میخرید میاورد 

میگفت کمکی چیزی لازم دارید بهم بگید

من صرفا چون با خانمش بد اخلاق بود و با زنای بخش گرم میگرفت ازش بدم میومد 

حس میکردم خانمش بابت گرم گرفتن شوهرش و کم توجه ای بهش  ناراحته😑

در تعجبم چرا خانمای دیگ باهاش حرف میزدن 

صددرصد حق باشماست عزیزم من اینجور وقتها باهمسر طرف گرم میگیرم وبهش نزدیگ میشم اقارو میبرم توحاشیه ...

من ۱۹ ساله با پیرمرد ۵۰ ساله حاشیه بسازم خانمش کیف کنه 😐😐

احمقم؟؟؟