2777
2789
عنوان

خیلی سخت لاغر میشم

1246 بازدید | 45 پست

به نظرتون برم ورزشای رزمی تاثیر داره؟ مثلا دفاع شخصی

میگن ورزشای رزمی خیلی سخته و انرژی مصرف میکنه لاغر میشی به نظرتون این راسته؟ منم این کارو بکنم

اخه الان باشگاه میرم ورزش فیتنس انجام میدم ولی زود لاغر نمیشم میخام برم دفاع شخصی زود. لاغر شم این درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغر شدن اصلش به تغذیست ورزش فقط کمک می کنه

دقیقا 

یه همکار داشتم هرروز میرفت ورزش

عییین خرس

جوری میخورد که به سکسکه میفتاد

وزنم در اول پاییز نود و هشت: ۸۵ کیلو 💖 وزن الانم: ۷۷کیلو 💛 وزنم در تحویل سال نود و نه: ۷۳ کیلو 💜 وزنم در تولد سی و پنج سالگیم: ۶۳ کیلو 💚

هرروز تا سه ماه،پیاده روی مداوم روزی ۲ ساعت داشته باش،بعدش غذا نخور تا یکی دوساعت،برنج خیلی کم بخور،بعد پیاده روی دم نوشی که سوخت وساز رو بالا میبره بخور

آرامش محض فقط بغلت   

درماه چقد کم میکنی؟؟

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

لاغر شدن فقط با تغذیه

ورزش به سلامت و فرم بدن کمک میکنه

هر چی ورزش کنید ولی تغذیه رو تغیر ندید تغیری نمیکنید

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم
هرروز تا سه ماه،پیاده روی مداوم روزی ۲ ساعت داشته باش،بعدش غذا نخور تا یکی دوساعت،برنج خیلی کم بخور، ...

دوساعت زیاده انصافا

یکساعت با کالری شما عالیه

وزنم در اول پاییز نود و هشت: ۸۵ کیلو 💖 وزن الانم: ۷۷کیلو 💛 وزنم در تحویل سال نود و نه: ۷۳ کیلو 💜 وزنم در تولد سی و پنج سالگیم: ۶۳ کیلو 💚

ببین تو نیاز بدنت مثلا روزانه ۱۳۰۰کالریه

اینو مطمئن باش بیشتر از این مصرف میکنی که دیر لاغر میشی

منم همیشه میگم سخت لاغر میشم

ولی داریم خودمونو گول میزنیم

هر چقدر کالری بیشتر از نیازت مصرف کنی ذخیره میشه

بخار که نمیشه

باعث چاقی میشه

پس بیایم خودمونو گول نزنیم

هر وقت کالری شماری دقیق کردی و وزنت کم نشد بیا منو بزن😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

والا من سه ماهه رژیم گرفتم رژیم سخت ها ورزشم میکنم ماهی یک کیلو کم شدم فقط هرکی جای من بود با این ...

امیدوارم همونطور که دیر لاغر میشی دیرم چاق بشی من ازینور یه کیلو تو هفته کم می کنم دو روز یکم راحتتر میخورم بر میگرده

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند