2777
2789
عنوان

خیلی سخت لاغر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶۴ کیلوام، قبل بارداری ۵۵ بودم، یه ذره هم شکم نداشتم الان همه هیکلم شکمه، شما چندکیلویی؟ باشگاه رفت ...

وا این ک اصلا زیاد نیس شاید چون بقیه جات لاغره شکمت زبادی نشون میده من زیادممممم من اول بارداریم ۷۰بودم تا ۹ماه شدم ۸۰بچمو از شیر گرفتم ۱۹کیلو اضافه کردم از ۱۰روز پیش یکیلو کم کردم خخخ

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
ببین بدنت ایست کرده در مقابل لاغری باید شوک بدی ب بدنت حالا چطورشو برای شما نمیدونم مثلا بعضیا کل ...

اره راست میگی دقیقا بدنم ایست کرده باید شوک به بدنم وارد کنم چطور به ذهن خودم نرسیده بود 🤔

اره عزیزم اگه بگی ممنون میشم

وا این ک اصلا زیاد نیس شاید چون بقیه جات لاغره شکمت زبادی نشون میده من زیادممممم من اول بارداریم ۷۰ب ...

اخه قدمم کوتاهه ۱۶۰ هستم،

وای بعد شیرگرفتن چقد زیاد اضاف کردی،

به نظرم بچه دومم بیار بعد یه دفه ای برو لاغرکن😅😅😅

همه تلاشتو بکن تو مجردی لاغر کنی چون هم عروس خوش هیکلی میشی هم اینکه بعد ازدواج چاقتر میشه آدم

اره دقیقا من خیلی تلاش میکنم انشالله بتونم راحت وزن کم کنم

امیدوارم شمام به وزن و اندام ایده آلت برسی 👌

اخه قدمم کوتاهه ۱۶۰ هستم، وای بعد شیرگرفتن چقد زیاد اضاف کردی، به نظرم بچه دومم بیار بعد یه دفه ای ...

منم  ۱۶۰خخخشدی دختر خالما مسگی بیار ی دفه ای لاغر کن نمیتونم اضافه وزنم زیاده جای سونو یا بیمارستان قبولم کنن گرفتاری داره فراوون دلم میخواد یکم لاغریو تجربه کنم بعد دیر نمیشه کمه سنم ایشالا سال دیگه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
البته با روزی دو ساعت پیپیاده زوس و ۵۰۰کالری خیلی سخته

میدونم عزیزم 

۵۰۰ کالری خیلی کمه

دوساعتم برا پیاده روی همون یه ساعت کافیه بیشتر از یه ساعت داری خودتو خسته میکنی بدنت تو همون یه ساعت کار خودشو میکنه

اره راست میگی دقیقا بدنم ایست کرده باید شوک به بدنم وارد کنم چطور به ذهن خودم نرسیده بود 🤔 اره عزی ...

من این رژیمو خیلی دوس دارم

اسمش جنرال موتورز

هر چقدر بخوای میتونی بخوری

روز اول:همه میوه ها:بجز موز:پیشنهاد=سیب خربزه هندوانه  انار

دوم:سبزیجات-یدونه سیب زمینی

سوم:میوه و سبزیجات(‌بجز سیب زمینی و موز)

چهارم:موز۸-۱۰//شیر۳لیوان

پنجم:برنج یک پیمانه-گوجه فرنگی۵-۶//سیب پرتقال کریب فروت-سوپ سبزیجات

من برنجو با گوجه پختم..پخته شده یک پیمانه هاا

ششم:برنج نهار یک پیمانه-سبزیجات

هفتم:روز ششم+یک لیوان اب میوه طبیعی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وای خیلی کمه که ادم باید گشنگی بکشه خودت امتحانش کردی؟

اره دیگه اون عکس ها چیه فرستادم😐😐😐😐مال خودمه

بعدشم هر چقدر بخوای میتونی بخوری 

گرسنگی نداره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

تو یک هفته ۲-۴کیلو کم میکنی