2777
2789
عنوان

خیلی سخت لاغر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 45 پست
هرروز تا سه ماه،پیاده روی مداوم روزی ۲ ساعت داشته باش،بعدش غذا نخور تا یکی دوساعت،برنج خیلی کم بخور، ...

همه ی این کارارو میکنم عزیزم 

دارم میگم رژیم سرسخت گرفتم ولی لاغر نمیشم دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مشکل اینجا که لاغر نمیشم باید خودمو بکشم تا یه کیلو کم شه 

منم همینطورم

ولی مطمئنم کالری بیشتر از نیازم مصرف میکنم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

پس من چی بگم که بعد زایمان چاقیم موند روم، بچه کوچیک دارم نه میتونم ورزش کنم نه پیاده روی، شیرهم مید ...

منم اینطوزی بودددم رفتم باسگاه ول کردم الان ی ماهه میرم البته بچم بزرگه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
ببین تو نیاز بدنت مثلا روزانه ۱۳۰۰کالریه اینو مطمئن باش بیشتر از این مصرف میکنی که دیر لاغر میشی م ...

با رژیم دکتر پیش میرم هیچی اضافه تر نمیخورم 

خدایی دیر لاغر میشم تلقین نیست

اخه مشکل اینجا که لاغر نمیشم باید خودمو بکشم تا یه کیلو کم شه 

همش ب یه انداره نخور ی روز ۲۰۰کالری بیشتر بخور روز بعد دوباره کم کن 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
منم اینطوزی بودددم رفتم باسگاه ول کردم الان ی ماهه میرم البته بچم بزرگه

منم اگه مامانم ازم دور نبود بچمو میذاشتم پیشش و میرفتم باشگاه، خیلی بدم میاد از خودم، الان مدتهاس از خرید لباس متنفر شدم چون چاقم😔

امیدوارم همونطور که دیر لاغر میشی دیرم چاق بشی من ازینور یه کیلو تو هفته کم می کنم دو روز یکم راحتتر ...

اره واقعا ای کاش دیر چاق میشدم

منم همینطورم خیلی زود چاق میشم ولی باید خودمو بکشم تا یکم لاغر شم 

منم اگه مامانم ازم دور نبود بچمو میذاشتم پیشش و میرفتم باشگاه، خیلی بدم میاد از خودم، الان مدتهاس از ...

چن کیلویی دیگه از من بدتر نیستی ک😬😬

با رژیم دکتر پیش میرم هیچی اضافه تر نمیخورم  خدایی دیر لاغر میشم تلقین نیست

ببین بدنت ایست کرده در مقابل لاغری

باید شوک بدی ب بدنت

حالا چطورشو برای شما نمیدونم

مثلا بعضیا کلا رژیمو عوض میکنن

بعضیا یکی دو روز غذا زیاد میخورن

بعضیا یه ورزش خیلی سخت تر انجام میدن

اینطوری

حالا یه رژیم هست اونم یک هفته ایه

میخوای اینو یک هفته بگیر شاید اثر داشت

میخوای بگم؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا