2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98711 بازدید | 341 پست
من نمیگم خشگل ها دشمن ماهستن میگم وقتی شلوار تنگ میپوشی با مانتوی جلو باز با کلی ارایش که از صد متری ...

در هر صورت مردی که بره دنبال اینها و چشمش همش این طرف و اون طرف بره ایراد از خودشه!

مثل آینه که شما در خونه ات رو باز بذاری یکی بیاد وسیله ای رو بدزده؛ بعد توجیه کنند که در باز بود و طبیعیه که هرکسی وسوسه بشه دزدی کنه!

حیا و شخصیت آدم به خودش بستگی داره؛ یعنی شما خودت یه مردی بیاد بهت پیشنهاد بده میری دنبالش؟

مسلما نه!

پس چرا می گید طبیعیه که مرد چشمش دنبال زنهای توی خیابون باشه و ایراد از اونهاست؟ تازه اونها پیشنهاد هم نمیدن و فقط دارن برای خودشون راه میرن!

درسته نمیفروضن اما همین نگاه کردن آزاردهنده س آدم دلش میخاد طرفو سرویس کنه من هیچی به شوهرم نمیگم ...

عزیزم احتمالا فقط نگاه ساده نیست که شما اذیت میشی.

و حق هم داری؛ اما قبول کن که همیشه همه چیز وجود داشته و خواهد داشت، مرد خودش باید چشم و دلش پاک باشه وگرنه همیشه کسانی هستند که جلب توجه کنند.

و به نظرم کینه نسبت به اونهایی که شوهر آدم متاسفانه بهشون نگاه میکنه منطقی و صحیح نیست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معذرت میخوام اگر ناراحت شدین😞 من فقط خواستم بگم مرد اگر زنشو دوست داشته باشه و آدم فرهیخته و سا ...

فرهیخته تر و سالم تر از حضرت یوسف داریم? یه زن ول کن ایشون نبود.....تمام منظور من از حرفام همینه که اکثرا مردها رو زنهایی فریب میدن که قیدوبندی ندارن ....خدامیدونه که چه مردهایی بودن که عاشق زن و زندگیشون بودن ولی پاشون لغزیده...اگه زنها رعایت کنن خیلی وضعیت بهترمیشه 

در ضمن من مثال زدم و گفتم زشتم🙄 منو شوهرم دوست داره ولی بازم وقتی توی خیابون یه زن با وضع خراب از روبروش میاد نمیتونه کوربشه که  🙁چشمش میفته خو ...بعدشم میگه و به رو میاره که مثلا دیدی زنه رو چه وضعی بود

دوست خوبم من همه رو دوست دارم و با کسی دشمنی ندارم ولی زنها و دخترهایی توزندگیم بودن که خواستن مارو ازهم جداکنن ..... منظور من فقط اون دسته از خانومهای بی قید و بندهستن و بس

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
در هر صورت مردی که بره دنبال اینها و چشمش همش این طرف و اون طرف بره ایراد از خودشه! مثل آینه که شما ...

نمیتونن متعادل تر راه برن? عزیزم منم میدونم شماهم میدونی که زنهایی هستن که نخ میدن....نگو نه که دیگه به منطقت شک میکنم

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
عزیزم احتمالا فقط نگاه ساده نیست که شما اذیت میشی. و حق هم داری؛ اما قبول کن که همیشه همه چیز وجود ...

والا باطرز پوشش و بی بند و باری حق دایم کینه داشته باشیم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
نمیتونن متعادل تر راه برن? عزیزم منم میدونم شماهم میدونی که زنهایی هستن که نخ میدن....نگو نه که دیگه ...

زنهایی هستن که نخ میدن؛ زنهایی هستن که حرف میزنن هزارتا قر و اطوار میان؛ زنهایی هستن که.....

همه اینها رو میدونم و بعضی از مردها هم همینطور هستند.

فرهیخته تر و سالم تر از حضرت یوسف داریم? یه زن ول کن ایشون نبود.....تمام منظور من از حرفام همینه که ...

به هر حال طرز فکرمون با هم متفاوته نمیتونیم همو محکوم کنیم

من میگم مرد باید به زنش وفادار باشه

شما میگی نه مرد یک موجود بی ارادست خوشگل ببینه میلغزه.

بحثمونو همین جا تموم کنیم. 

انشالله همیشه شاد و موفق باشید 

امیدوارم ناراحت نشده باشید چون فقط داشتیم مذاکره و بحث و اختلاف نظر انجام میدادیم

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

دشمن تر از هم جنسام ندیدم

واقعا

چقدر عجيبه كه دشمن همجنس هاتي!!!

ايشون ميگه شوهرم شما ميگي خانوم مقصره؟!

دلش ميخواد موهاش يه كم بيرون باشه

انقدر سخته مرد نگاهش جمع كنه؟!

بس كنيد ديگه

يه ذره واسه جنس خودتون ارزش قائل بشين

مردا رو پررو كردين

حالا طرف اومده بهم میگه تو چون خشگل نیستی شوهرت به بقیه نگاه میکنه 😐

تا اونجا که من از تاریخ خبر دارم زیباترین زنان تاریخ هم خیلی وقتها بهشون خیانت شده زیباتر از آدری هیپورن  یاویوین لی یا الیزابت تایلر و یا چه می دونم  بقیه وجود نداشته معمولا هم این زنهایی که مردها بهشون نگاه می کنند زیباییشون نیست فقط که جلب توجه می کنه رفتار اغواگرانه شونه 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
تنها نمیره میگه بهم کیف نمیده خودم چون دوست دارم تنهایی سفر برم به زور میخواستم سفر بفرستمش حالا نه ...

انشالله همیشه وتا اخر همینطور خوب و وفاداربمانید😊

اما حرفهای من و بعضی دوستان که زده شد حرف مانبود😓

من بدم میاد زیبایی مو توخیابون به نمایش بزارم یا من احمقم که تو تابستان توگرمای شدید چادر دور خودم بپیچم 

یا عقلم نمیرسه بدون چادر بچمو راحتر حمل میکنم یا که خود ازاری دارم تومهمانی و رفت وامدها به خودم سخت بگیرم وحیا داشته باشم 

نه خانم جانم ، من و خیلیای دیگه مثل من از زیبایی بدمون نمیاد از راحت بودن از راحت گشتن توخیابون بخصوص با چندتا بچه ویا خوشگل کردن ( چون تو ذات زن هست خودارایی)

اما فقط یک دلیل داره اونم اگرشما مسلمان هستی برو مطالعه کن 

خالق من ( زن ومرد) که مخلوقش هستیم و نسبت به ساختار مون علم مطلق (نه نسبی ودرصدی) داره گفته 

مردان چشمان خودراحفظ کنند 

زنان زیبایی های خود را پنهان کنند 

و بعدش هم اشاره میکنه به بعضی مردان که دلشون بیمار هست پس برای زنان بهتر هست پوشیده باشند

خدا از هردو جنس خواسته تو رفتارشون وتوپوششون حریمها رو رعایت کنند 

پس ما حالا جدایی از قران وخدا ..اگرواقعا همجنس هامون اگربرامون مهم اند ودوستشون داریم نیاییم کاری کنیم که دل همسرا بهم سرد بشه ... ایا تنگ نپوشیدن و عرض اندام نکردن خیلی سخته؟؟؟؟؟

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
الانم که همه موهاشونو میریزن بیرون  حالا نشون ندن به خیابونیا راحت نمیشن علفهای هرز

شما نگاه های هرز شوهرتون کنترل کنید بجای اینکه به پنجاه درصد جامعه بگید که بخاطر ضعیف النفسی شوهرتون محدود باشن

انشالله همیشه وتا اخر همینطور خوب و وفاداربمانید😊 اما حرفهای من و بعضی دوستان که زده شد حرف مانبود ...

اگر اونها از شما بخوان چادرتون رو برمیدارید و به قول خودتون اندامتون رو می ریزید بیرون؟

اگر زنهای دیگه جمع بشن به شما بگن شما چادر می زنید ما حالشون بد میشه شما دیگه حجاب نمی گیرید؟

منطق هم خوبه!

نمیتونیم بقیه رو مجبور کنیم اعتقادات ما رو داشته باشند.