2777
2789

۷۰۰ وخورده ایی آخههه🥴🤧🤦🏻‍♀️نمی‌دونم چه فکری کردم کارت رو دادم دستش که کارت بکشه الان دیگه اون شال رو دوست ندارم به هرکی از دوستام میگم شال این قیمتی خریدم میگه چخبره مگه عکسش هم تاپیک قبلم هست برید ببینید نظر بدید آیا گرون خریدم واقعا یا نه قیمت‌ها همینه خوشگل هست یا نه

قیمت شال و روسری الان همینه من روسری زیر ۵۰۰،۶۰۰ اصلا نمیبینم

نه من دیشب تو بازار بودم دیدم ولی خب جنساش بدرد نمی‌خورد الان اینکه خریدم برو ببین عکسشو تاپیک قبلمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صفحه چند

دوتا تاپیک عکس داری

همشونم صفحه هاشون زیادن

انتظار ک‌نداری بریم بگردیم سیسییی جون یه راهنمایی کن ببینیم

بعد قیمتشون همینقده حرصشو نخور،میخاستم برا مامان پارتنرم بگیرم دیدم کیف هفتصد و خرده ای هم هست سال ب چشم میاد شاید دیگ کیف گرفتم

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

نه من دیشب تو بازار بودم دیدم ولی خب جنساش بدرد نمی‌خورد الان اینکه خریدم برو ببین عکسشو تاپیک قبلمه

دیه خریدی 

حالا میتونی بری مغازه اش دوتا مثلا ۳۵۰ تومنی برداری عوض کنی 

عکسش دیدم توسیه بود؟ گلدوزیه؟

آمیتیس در سرزمین عجایب