2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98817 بازدید | 341 پست
تا اونجا که من از تاریخ خبر دارم زیباترین زنان تاریخ هم خیلی وقتها بهشون خیانت شده زیباتر از آدری هی ...

مشکل از اون خانمهاییه که اونقدر سطحی هستن که فکر میکنن دلیل خیانت شوهراشون زیبایی یا حتی جلفی زنهای دیگه است!

وقتی به زنهای دیگه بد و بیراه میگن که چرا به خودشون میرسن و باعث میشن شوهرای ما نگاهشان کنند بعضی ها هم اینجوری جواب میدن دیگه! 

جلوی شما .... همسرتون و تنها بفرستید تایلند شبم نه روز همون خانماروببینه و بعد از کسی که میشناسی ...

چرا اصرار دارید بگید همه مردها مشکل دارند؟

اینجوری راحتتر با مشکلات شوهرتون کنار میاید؟! 

مرد اگر بخواد کاری کنه لازم نیست تایلند بره؛ ایران خودمون بابای تایلنده! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اونها از شما بخوان چادرتون رو برمیدارید و به قول خودتون اندامتون رو می ریزید بیرون؟ اگر زنهای د ...

گفتم لطفا با دقت بخونید .... من سعی میکنم به خواسته خالق هستی که مخلوقشم عمل کنم حرف مانیست که شمام مختاری عمل کنی یانه ...این دلیل نمیشه طرف عریان بره تو جامعه به همه بگه سربه زیرباشین ... اخه همه که حضرت یوسف نیستن ... لطفا تفکر😊

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
چرا اصرار دارید بگید همه مردها مشکل دارند؟ اینجوری راحتتر با مشکلات شوهرتون کنار میاید؟!  مرد ...

این و هستم😀

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
من نمیگم خودشونو زشت کنن ولی یادمه یه دوستی داشتیم سوئد زندگی میکرد وقتی میومد ایران میگفت خانومای ا ...

ببین من خودم رسمی و متین لباس می پوشم، چون علاوه بر عقاید خودم موقعیت اجتماعی و شغلی هم ایجاب میکنه.

ولی مردی که به زنهایی که اینجوری هستن فحش میده قطع بدون دلش ضعف رفته و چون زورش میاد که بهش دسترسی نداره این حرفها رو میزنه!

هروقت شوهرت فحش داد بدون که دلش برای زنه رفته!

واقع بین باشیم!

چه طرز فکر بدی داری مواظب چشمای شوهرت باش نه به بقیه زنا بگو علف هرز و میمون 

این بدبختم ابن جوری دلشو آروم میکنه بذار خوش باشه، اینا همونایین که میگن آفتاب نتابه که بستنی آب نشه

ما کمتریم...حوصله شرح قصه نیست!!!
نمی پذیرند عزیزم! اصرار دارند که همه مردها ....

بله متاسفانه

اصلا قابل درک نیست چرا گردن زنها میندازن بی بندوباری مردشونو. 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

هم از حسادت و هم اینکه براشون راحتتره!

به نظرم علاوه بر اونایی که گفتی کمبود عزت نفس هم دارن این زنا. نمیشه که همه زشت بشن یهو که شوهر من مثلا تلنگش در نره.

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

واقعا....تازه اگر به زیبایی باشه که همیشه آدم زیباتر وجود داره!

آفرین دست بالا دست زیاده.

حالا همه اینا به کنار واقعا درک نمیکنن مردا همیشه دنبال خوشگلاش نیستن یهو دیدی یکیو دید میزنه و آمار میده که میمون به احترامش می ایسته😂

من نگفتم خودم رو نمایش میدم؛ گفتم با تمام چیزهایی که توی جامعه هست همسر من و خیلی از مردهای دیگه چشم ...

دوست عزیز...پس دین چی میگه ک اینقدرسفارش ب پوشس داره..من آدم نرمالی هستم ازنظرپوشش.امثال شوهرشما ک داتشون خوبه زیادن.اما تکلیف زندگی وجوونی زنایی ک شوهر بدذات دارن چی میشه.بسیار زنایی رو دیدم کاملا بی عیب وبدون کمترین کم گذاشتن وبسیار شیک وزیبا اما زندگیاشون قربانی چنین طرزتفکراتی شده.ازطرفی شاید بسیارزنانی هستن ک ب خواست خدا زیبانیستن وشرایط پوشیدن لباس وآرایش آنچنانی ندارن یابخاطرمشغله زیاد فرصتشوندارن.آیا وجود خانمایی باپوشش فجیع وناز واداهی زندگی خراب کن اصلا هیچ تاثیری نداره؟منظورما پوشش های بسیار ناجور وخانمایی هستن ک هرکس ببینه متوجه غرض ومرضشون میشه ن پوشش های عادی ونرمال البته بازم منظورم حجابی ک فقط ی دماغ ازصورت پیداس نیس.اینجور افراد اگرواقعا دوس دارن زیاد ب خودشون برسن توخونه یامهمونیای خانوادگیشون برسن.شیک وتمیز وزیبا بودن با پوشش های تحریک آمیز خیلی متفاوته.هرگز هیچ سفارش دین بی علت نیس.اگراین پوشش ها بی اثره پس چرااکثرخیانتا داره باهمین جورپوششااتفاق میفته حتی ازسمت کسانی ک همسران بسیارزیبا وامروزی بقول شما دارن.

من معذرت میخوام اگر ناراحت شدین😞 من فقط خواستم بگم مرد اگر زنشو دوست داشته باشه و آدم فرهیخته و سا ...

خود خداتوی قرآن گفته ک قلب مرد مریضه.نمیگم بسته بندی کنیم خودمونو اما اگریک مقدارمراعت توجامعه بود ازنطرپوششی خیلی زندگیا خراب نمیشد.مردا رو نمیشه درست کرد.اما ما ک هم جنس همیم وحال هموخوب میفهمیم ک میتونیم باکمی مراعات ی زندگی رو ب سهم خودمون نجات بدیم.البته منظور بی حجابایبسیار فجیع هستن ک هرکس ببینه متوجه مورد داربودنشون میشه ن صرف چندتارمو وکمی ارایش وپوشش شیک وباحیا