2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98817 بازدید | 341 پست
واقعا اون مرد مریضه پس چرا شوهر من تو ساحل تایلند و شبای تایلند که با شورت و سوتینای شیک و لباسای س ...

خیلی ببخشید ..دور ازجون شوهرشما..اما خیلی ازمردام زرنگن.جلوی خانومشون خوددارن اماپشت سر هزارجورمرض دارن.متاسفانه امروز خیانت بسیار فراگیره وعده زیادی هستن ک خبرندارن چون طرفشون ظاهرسازخوبی هست

خود خداتوی قرآن گفته ک قلب مرد مریضه.نمیگم بسته بندی کنیم خودمونو اما اگریک مقدارمراعت توجامعه بود ا ...

نه مرد من مریض نیست

نه تنها مرد من 

پدرم 

برادرشوهرام پدرشوهرم .

من حرفتون رو قبول ندارم 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شخصا این کار رو نمیکنم اما در مورد کسانی که این کار رو میکنن هم نظر بدی ندارم و اونها رو مسئول مش ...

انا دین دستوراتشو بصورت کلی ومنطقی داده واصلا شخصی نکاه نکرده.خود خدا توقرآنش گفته بی حجابی زن باعث تحریک مرده وگناهه...دیگ ازین واضح تر..هرعقل سلیمی قرآن رو قبول داره.حالا مانگفتیم حجاب صددرصد اسلامی ک خیلیا نمیتونن بپذیرنش اما وضعیت امروزجامعمون واقعا اسفناکه

نه مرد من مریض نیست نه تنها مرد من  پدرم  برادرشوهرام پدرشوهرم . من حرفتون رو قبول ندا ...

پس ب همین دلیل حال ایشون رو درک نمیکنید..خداروشکر ک مردان پاکی توخانوادتون دارید اما ایا هرگز تواطرافتون مردناپاک بدذات باوجود داشتن زنی خوب ،زیبا وباعزت نفس وخالی ازحسادت ندیدید؟دقت کنید خییییلی زیادن.من حرف دین رو زدم ک کلی هس ن نسبی.حرف قرآن هم نیاز ب توجیه من وشمانداره.هرکس خودش باید جوابگوی گناهش باشه.امیدوارم همیشه خوب باشید وهرگز متوجه خطایی ازکسانی ک اینقدرقبولشون دارید نشید اما اگریکروز یک چنین موردی ببینید درهرسطح زیبایی وعزت نفس وتحصیل و غیره باشید دنیا براتون تیره میشه چون یجورایی حس تحقیرشدگی ب آدم دست میده.اگربکرمیکنید حرف شما و خانم گلگیسو درسته لطفا سندقرآنی بیارید.چدن هررگز هیچ دستوردینی خلاف نفع انسان صادرنشده وحای خیلی ازدانشمندان کفارهم ب این نتیجه رسیدن

دوستان لطفا لطفا لطفا اگرباهرنظری مدافق یامخالفید بامنطق بگید ن باتوهین وتهمت(علف هرز و...) یا دل شکستن وتحقیر(شوهرت دوست نداره،عزت نفس نداری،حسودی،عقده داری)...

پس ب همین دلیل حال ایشون رو درک نمیکنید..خداروشکر ک مردان پاکی توخانوادتون دارید اما ایا هرگز تواطرا ...

شوهر من قرار چند وقت دیگه بره از ایران 

کاراش که جور شد منم میاد میبره. چند ماه هم پیشش نخواهم بود، اون توی قلب اروپا من ایران.

حرف شما یعنی اینکه زنای خارجی رو هم حجاب کنم که شوهر من هرز نپره؟؟؟

نه خانوم مرد هرزه زیاده متاسفانه .لطفا به مردان هرزه بیشتر از این  برای عمل زشت و غیر انسانیشون پر و بال ندین

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

شوهر من قرار چند وقت دیگه بره از ایران  کاراش که جور شد منم میاد میبره. چند ماه هم پیشش نخواهم ...

این حرف شما کاملا درسته وبخش بسیاربزرگیش ب خود مرد وذاتش بستگی داره.اما توی کشورای خارجی چون پدشش همه یکجوره شاید بعدازمدتی عادی بشه یا اصلا غرض ومرضی توی رفتارای زنان  اونجا نیس ک بخوادباعث تحریک بشه.اما توکشوراسلامی ما بعضی پوششا باچاشنی دلبری وعشوه خرکی واقعا باید جایی داشته باشه...مشکل ازنیت اون پوششه وگرنه شیک پوشی وزیبایی ک حتما ب صدقلم آرایش وخرمن موی ولو شده و پوششایی ک تا ...آدمونشون میده نیس.نمیشه شیک وخوش پوش وباکلاس اماباحیا بود بامنتو وآرایش وحتی موی بیرون ازروسری؟مشکل اینجاس خیلی ها عمدا دنبال بدام انداختن مردی هستن وازانواع سلاحاشون استفاده میکنن.اگرحرف شما صحیح باشه پس این همه زندگی خراب شده فقط مقصرش مردان؟چ بساآدمای ابرودازی ک زندگیشون بای عشوه نابود شده وحیثیتشون رفته.امثال شوهرشمااستثناهستن.حرف قرآنو ک قبول دارین یااونم بی منطق گفته پوششو رعایت کنین؟؟

شوهر من قرار چند وقت دیگه بره از ایران  کاراش که جور شد منم میاد میبره. چند ماه هم پیشش نخواهم ...

درضمن کسایی ک باارایش زیاد وپوششای ناجور وعشوه های خرکی بدنبال تایید آدمای دیگن چ محرم چ نامحرم عزت نفس کمتروحقارت ومنفوری بیشتری دارن..وگرنه آدم سالم باعقل سالم باهرجور زیبایی یازشتی،تحصیلات وغیره خودشوقبول داره ولازم نیس ازبقیه تایید بگیره و ب بقیه بگه سرتونو پایین بندازین.سوای امثال مردان خانواده شما درصد زیادی ازمردان هرز میپرن واصلا قابل کنترل نیستن اما اگرخیلی ازخانما ب همجنس خودشون رحم میکردن درصری ازخطاکاری مردان کم میشد.اماالان خیلی ازمردا باوجود چنین افرادی ک باکمترین بها میتون صاحبشون بشن قید تلاش برا زن وزندگی خودشونو میزنن وحتی ب زنی ک عمرشوتوخونش گذاشته رحم نمیکنن.نمونه اش هم توجامعمون زیاده.همون حکایت معروف ک میگ زمانی مردا زن دوم نمیگیرن ک زنا تن ب همسردوم شدن ندن.بحث سر پیشگیری ازهرزگی مردای بددات ازکنترل خازج شده اس وگرنه مردسالم ک دل زنشو نمیشکنه ودستور خالقشم زیرپانمیذاره

درضمن کسایی ک باارایش زیاد وپوششای ناجور وعشوه های خرکی بدنبال تایید آدمای دیگن چ محرم چ نامحرم عزت ...

شما قبول داری مردی که به زنش خیانت میکنه مریضه یا نه؟ 

اگر بله پس صورت مساله رو پاک نکنید، اینجا زنان زیبا و اصلا بگو خراب صورت مسالن. مساله اصلی مرد هست که مریضه. 

مریض باید ۱ تا ۲ سال تحت درمان قرار بگیره. خیانت یک نوع مریضیه. خیانت یک زن یا مرد بر میگرده به کودکی اون مرد و اصلا شاید زنش زیباترین زن دنیا هم باشه ولی چون مریضه زیبایی زنش براش کم میشه.

متاسفانه اکثر مردای ایرانی مریضن چون با محدودیت بزرگ شدن که یهو موی بلوند شده میبینن افسار پاره میکنن.

در ضمن زنای کشورای اروپایی هم بلوندن هم چشم آبیند هم قد بلندن اینا خودش برای مرد ایرانی از صد قلم آرایش برتری دارع.

شما قبول داری مردی که به زنش خیانت میکنه مریضه یا نه؟  اگر بله پس صورت مساله رو پاک نکنید، این ...

بله من قبول دارم ک اصل قضیه برمیگرده ب مریضی مرد..براهمین توی قرآن گفته بجهت قلب مریض مرد پوشش رو رعایت کنید.کسی ک انسان باشه خیانت یاحتی خطای کوچیک هم نداره اگرم لغزش کنه بدلیل ذات پاکش باکمترین تلنگری درست میشه حتی اگرهمسرش هزارجورمشکل داشته باشه وفادارمیمونه.اما تکلیف مردای بدذاتی ک ب هیچ صراطی مستقیم نیستن چیه؟ایا اگرتعدادزنای ناجور باپوشش ودلبری های حرامی ک گاها حال مازناروهم بهم میزنه کمترباشه درصدی فساد اکنونی جامعه رو کاهش نمیده؟شما منوقانع کن ک سفارش قرآن غلطه.خودقرآن مریضی مرد رو تایید کرده وبراش راهکار داده.مرد سالم ک نیاز ب مشاوره نداره.بحث سر مردای مریضه.ومنظورماهم ازحجاب وپوشش دراصل حیا داشتن ومناسب بودنشه ن اینک زن بسته بندی باشه.این همه گفتیم هرکس خودش مشکل خودشوحل کنه بماربطی نداره روبروز جامعه فاسدترشداما اگر ب دستو قران عمبل میکردیم شاید خیلی بهترازالان بودیم.فکرکن اگراین مشکل براخودت یانزدیکانت پیش میومد بازم همینو میگفتی؟بعدم عمده خیانتا ازسمت مردای ب ظاهر اقناع شده ومثلا روشنفکر امروزیه ک زن همه چی تمام شیک وامروزی دارن واول همه ارتباطات همدیگرو بچشم خواهربرادری میبینن.چ بسیارزنایی ک خودشونو ب اب وآتیش میزنن اما دردل شوهرشون جاندارن .شاید اگربدستورات دین عمل میکردیم الان اینجوری نبودیم

دوستان لطفا لطفا لطفا اگرباهرنظری مدافق یامخالفید بامنطق بگید ن باتوهین وتهمت(علف هرز و...) یا دل شک ...

واینک لطفا وقتی کسی ازمون نطرمی پرسه چ مجازی چ واقعی وضعیت رو دقیقا ازدیدگاه اون وباتمامی شرایط اون طرف بسنجیم ن باخوبیها یا بدیهای زندگی خودمون...طرف ک توشرایط شمانیس ک نسخه شمابدردش بخوره

بله من قبول دارم ک اصل قضیه برمیگرده ب مریضی مرد..براهمین توی قرآن گفته بجهت قلب مریض مرد پوشش رو رع ...

قلب مرد مریض نیست به هیچ وجه، این حرفا چیه وا😐

مرد مریض زیاده.

من گفتم مریض باید درمان بشه. باید بره دکتر تا آدم بشه انسان بشه. 

واقعیتش من مذهبی خراب و حریص بیشتر از بقیه مردای غیر مذهبی میبینم.

مذهبیه همچین به لاکت نگاه میکنه انگار از فضا اومدی اصلا آبروتو با رفتارای مسخرشون میبرن. 

سوار آسانسور آموزشگاه بودم یه مرد مذهبی سوار شد ، دو تایی تو آسانسور بودیم اصلا یهو هول کرده بود کدوم طبقه پیاده بشه کدوم دکمه رو بزنه، سوار شدنیم چند ثانیه قفل شد روم، فقط دلم میخواست بهش بگم نکبت برو دکتر اه. هم زنشونو عذاب میدن هم زنای بیرونو هم خودشونو‌. 

من قد بلند نیستم شوهرم قد بلنده هزار ماشاالله ، الان باید برم حتما زنای قد بلندی که قدشون به شوهرم میان رو بزنم نصفشون کنم؟

والا گاهی یه زن قد بلند کنارش می ایسته من تو دلم میگم خداوکیلی این زن بیشتر از من به شوهرم میاد، حالا شوهرم دور از جونش کوره نمیبینه زنای قد بلندو؟؟ اگر مریض باشه همینو دلیل خیانتش میکنه. 

همین جا بحثمونو تموم کنیم. 

طرز فکر جفتمون متفاوته. 

موفق باشید خانومی و در کنار خانواده و همسر ( اگر دارید)زندگیتون شیرین تر از عسل🤗

خیلی جالبه ک همونا ک ادعای فرهنگ وروشنفکری ومنطق وادب دارن بابی منطقی تمام جواب میدن ودل میشکنن وهرجاازجواب موندن باتوهین وتحقیر آدما حرصشونو خالی میکنن...کاش اگرنمیتونیم کمک کنیم زخم هم نزنیم.

خانم شاید کسی نمیخواد مثل من و شما دیندار باشه! میدونم که این براتون قابل قبول نیست و درک نمی کنید. ...

اتفاقا من خودم خیلی آدم مذهبی نیستم ونفراول جهنمم.اما مطمئنم همه دستورات قبل ازدینی بودن،اخلاقی وانسانیه.بحث دینداری نیس.بحث اخلاق وانسانیت وشئونات انسانیه.درشان یک زن فهمیده وکامل ازلحاظ فکری وعقلی وشعوری هس ک خودشو کالای لذت دیگران قراربده؟من ب شخصه متنفرم ازینک نامحرمی بخواد ازدیدن من لدت ببره یاتاییدم کنه.حتی اگر نوع پوششم ازنظربقیه ایرادنداشته باشه وعادی باشه دوس ندارم اسبتب لدت هرزه ها باشم.امیدوارم این مسایل هرگزبراخودتون وعزیزاتون پیش نیاد ک دردشواصلا نمیشه تحمل کرد.برای زن هیچ چیزسخت ترازبی توجهی همسرش وخیانت نیست.ومتاسفانه اکثربی حجابای بی حیایی ک امثال شماازشون دفاع میکنن جهت خودنمایی وجبران عقده ها وکمبود هاشون بااون تیپا جهت دلبری میان بیرون وتوخونشون کلا ی شکل دیگن.بازم تاکید میکنم من حجاب نرمال دارم ودچارمشکل اسی هم نیستم.اما اینجوررفتارا باهیچ توجیحی قابل قبول نیس.سندشم آیه قرآنه.بحث نمیکنم باهاتون چون هرگز نمیخاین ک قانع بشین حتی باآیه قران.تمام

این بدبختم ابن جوری دلشو آروم میکنه بذار خوش باشه، اینا همونایین که میگن آفتاب نتابه که بستنی آب نشه

دقیقا👍👍👍👍

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.