2777
2789
عنوان

دکتر اورولوژی کودکان

44341 بازدید | 42 پست

سلام مامانهای عزیز. کسی دکتر اورولوژی اطفال خوب میشناسه. پسرم یکی از بیضه هاش داخل کیسه نیست باید عمل بشه. پیش مولائیان و صادقیان بردم هر کدوم یه چیز گفتن. فردا وقت عمل داره با صادقیان می خوام اگه بشه پیش یکی دیگه هم ببرمش

میشه کمکم کنید ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر احمد خالق نژاد طبری عالیه.من پسرمو هیدرونفروز داشت میکردم پیششون.جراحی های عجیب و غریبی انجام میداد.یعنی کارش حرف نداره.مطبش اول خیابون ظفره

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍
دکتر احمد خالق نژاد طبری عالیه.من پسرمو هیدرونفروز داشت میکردم پیششون.جراحی های عجیب و غریبی انجام م ...

اسمش رو شنیدم واقعا نمی دونم از غروبی وقت بگیرم یا خالق نژاد 

بردم پیش صادقیان گفت مشکل بیضه داره هیدروسل داره تنگی مجرا و ....

ولی مولائیان گفت فقط بیضه اش باید بیاد سر جاش

الان واقعا موندم چی کار کنم

پسر منو خاتم عمل کرد الان سیزده سال میگذره.الان نمیدونم کدوم بیمارستان‌ها میره.ولی بی نظیره تو جراحی اطفال.عمل پسرت سخت نیست.فکر نمیکنم الانم جراحیش کنه چون به مرور بیضه ها میان داخل کیسه.منم همین حس داشتم چند سال پیش بردم پیش دکتر خالق نژاد معاینه اش کرد گفت درست میشه و واقعا اومد پایین.یک بار ببر بچه رو ببینه.منصفه و مومن.از این دکترهای پولای نیست اصلا.بچه رو آورده بودن معقدنداشت عمل کرده بودش درست شده بود.نگران مشکل پسرت اصلا نباش

پسر منو خاتم ترانزیت عمل کرد الان سیزده سال میگذره.الان نمیدونم کدوم بیمارستان‌ها میره.ولی بی نظیره ...

خیلی نگرانم خیلی

پسرم دو هفته پیش از بیمارستان مرخص شد آنفولانزا داشت خیلی اذیت شد الان دوباره این طوری

دکتر صادقیان خیلی مشکلات دیگه هم گفت بهم نمی دونم چی کار کنم پر از استرسم

خیلی نگرانم خیلی پسرم دو هفته پیش از بیمارستان مرخص شد آنفولانزا داشت خیلی اذیت شد الان دوباره این ...

ببرش پیش دکتر خالق نژاد پشیمون نمیشی صورتش پر از آرامشه.بیخود نترس هیچی نیست

پسر منو خاتم عمل کرد الان سیزده سال میگذره.الان نمیدونم کدوم بیمارستان‌ها میره.ولی بی نظیره تو جراحی ...

میشه بگی اون موقع پسرتون چند سالش بود

پسر من 5 سالشه میگن دیگه پایین نمیاد. صادقیان دیروز گفت تنگی مجرا هم داره ولی آخه پسرم اصلا برای ادرار کردن مشکلی نداره

می دونی انقدر دکترهای پولکی دیدم که برای یه میلیون پول بیشتر بی دلیل مشکل برای مریض می تراشن دیگه میترسم

میشه بگی اون موقع پسرتون چند سالش بود پسر من 5 سالشه میگن دیگه پایین نمیاد. صادقیان دیروز گفت تنگی ...

من تو دوران جنینی تو سونو مشخص شد پسرم هیدرونفروز داره تنگی حالب به مثانه.زیر چهل روزگی عمل شد چون برگشت ادرار داشت.بعدش حدود شش یا هفت ساله بود نه مدرسه میرفت برای بیضه اش بردم پیش دکتر گفت درست میشه نگران نباش.بعد یکسال بردم گفت خوب شده.ادرارش اگه جهش داره و زور نمیزنه تنگی خفیف داره که بزرگ بشه به مرور رفع میشه.مگه عکس رنگی گرفتید که معلوم شده تنگی داره؟با سونو و عکس رنگی میفهمند برگشت ادرار داره و تنگی داره