سلام مامانهای عزیز. کسی دکتر اورولوژی اطفال خوب میشناسه. پسرم یکی از بیضه هاش داخل کیسه نیست باید عمل بشه. پیش مولائیان و صادقیان بردم هر کدوم یه چیز گفتن. فردا وقت عمل داره با صادقیان می خوام اگه بشه پیش یکی دیگه هم ببرمش
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پسر منو خاتم عمل کرد الان سیزده سال میگذره.الان نمیدونم کدوم بیمارستانها میره.ولی بی نظیره تو جراحی اطفال.عمل پسرت سخت نیست.فکر نمیکنم الانم جراحیش کنه چون به مرور بیضه ها میان داخل کیسه.منم همین حس داشتم چند سال پیش بردم پیش دکتر خالق نژاد معاینه اش کرد گفت درست میشه و واقعا اومد پایین.یک بار ببر بچه رو ببینه.منصفه و مومن.از این دکترهای پولای نیست اصلا.بچه رو آورده بودن معقدنداشت عمل کرده بودش درست شده بود.نگران مشکل پسرت اصلا نباش
میشه بگی اون موقع پسرتون چند سالش بود پسر من 5 سالشه میگن دیگه پایین نمیاد. صادقیان دیروز گفت تنگی ...
من تو دوران جنینی تو سونو مشخص شد پسرم هیدرونفروز داره تنگی حالب به مثانه.زیر چهل روزگی عمل شد چون برگشت ادرار داشت.بعدش حدود شش یا هفت ساله بود نه مدرسه میرفت برای بیضه اش بردم پیش دکتر گفت درست میشه نگران نباش.بعد یکسال بردم گفت خوب شده.ادرارش اگه جهش داره و زور نمیزنه تنگی خفیف داره که بزرگ بشه به مرور رفع میشه.مگه عکس رنگی گرفتید که معلوم شده تنگی داره؟با سونو و عکس رنگی میفهمند برگشت ادرار داره و تنگی داره