2777
2789
عنوان

دکتر اورولوژی کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 44364 بازدید | 42 پست
من تو دوران جنینی تو سونو مشخص شد پسرم هیدرونفروز داره تنگی حالب به مثانه.زیر چهل روزگی عم ...

ممنونم عزیزم انقدر نگرانم که خدا می دونه

اصلا نه پسرم اداراش با فشاره نه درد داره. نه عکس گرفت نه سونو داد. ولی گفت تنگی داره والا، باید عمل بشه بعدم هر روز یه درجه تب رو بشوری و بکنی داخل مجرای ادرارش تا بسته نشه تا دو هفته

خیلی ترسیدم آخه پسر من مشکل ادراری ندره اصلا

ممنونم عزیزم انقدر نگرانم که خدا می دونه اصلا نه پسرم اداراش با فشاره نه درد داره. نه عکس گرفت نه س ...

چرت و پرت گفته.برو پیش این دکتر .مطمینم میگه هیچی نیست.از بعضی دکترها باید ترسید به خدا.

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم چقدر بهم آرامش دادی خیلی لطف کردی

خیالت راحت مطمئن باش من خودم دندانپزشکم.به همین راحتی هم بچه مو پیش هر کسی نمیبرم.این دکتر برای جراحی اطفال بهترینه.فکر کنم روزهای زوج فقط هست.باز هم اگه شمارشو خواستی بهم بگو پیدا کنم برات.

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍
ممنونم عزیزم لطف کردی

سلام

شما بردین چطور بود آقای دکتر

به من دکتر زرگر شوشتری رو توی بلوار کشاورز کنار بیمارستان ساسان معرفی کردن که تماس گرفتم گفتن فعلا رفته خارج و دکتر دیگه ای ویزیت میکنه

توی نت هم فکر کنم سایت دکتریاب بود از دکتر خالق نژاد شماره تماس پیدا کردم که زده بودن یکشنبه و سه شنبه ها عصر هرچی تماس میگیرم جوابگو نیستن

کسی میدونه توی این دوران هستن یا نه ؟

سلام شما بردین چطور بود آقای دکتر به من دکتر زرگر شوشتری رو توی بلوار کشاورز کنار بیمارستان ساسان ...

سلام عزیزم

من بردم پسرم رو واقعا خدا خیرش بده عالیییی بود

بیمارستان مهر هم ویزیت میکنن. تلفنی می تونی وقت بگیری

من پسرم رو با نامه دکتر اطفال بردم پیشش چون تلفنی وقت نمیده 4 ساعتم تو مطب معطل شدیم

ولی خدا رو شکر گفت مشکلی نداره

براش سونو نوشت که جواب سونو رو بردم بیمارستان نشونشون دادم

اگه خیلی عجله نداری از بیمارستان راحت تر میشه وقت گرفت

عزیزم حتما یه ویزیت پیش خالق نژاد برو

سلام ببخشید پسرتون بیضه اش رو عمل کرد یانه   پسر من ۵ سالشه بیضه اش تو کیسه نیست 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
سلام ببخشید پسرتون بیضه اش رو عمل کرد یانه   پسر من ۵ سالشه بیضه اش تو کیسه نیست

سلام عزیزم

نه پارسال که بردمش دکترش گفت احتیاج نداره ولی باید دایم چکاب بشه

امسال دوباره بردمش گفت خیلی توکیسه اش حرکت داره که بهتره این طوری نباشه

اول خرداد باید ببرمش ببینم عمل می خواد یا نه. امیدوارم که احتیاج نباشه 

توکل به خدا

یه سر ببرش پیش دکتر خالق نژاد خیلی دکتر خوبیه