2777
2789
عنوان

دکتر اورولوژی کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 44364 بازدید | 42 پست
دکتر احمد خالق نژاد طبری عالیه.من پسرمو هیدرونفروز داشت میکردم پیششون.جراحی های عجیب و غریبی انجام م ...

سانازجان من یسوال دارم ازتون 

منم میخام دخترم رو پیش به دکتر خوب ببرم واینکه مشکلش اینه بنظرت خیلی حاده ؟۴سالشه وعفونت ادرار هم نداره از دکتراصفهانی وقت گرفتم براش ولی میخام چندجا دیگه هم ببرمش

اتساع خفیف سیستم پیلوکالیسیل چپ باقطرAPلگنچه ۱۶مبلیمتر دیده میشود (احتمال تنگی UPJ)
در کلیه ی راست لگنچه برجسته و اکسترارنال می باشد
مثانه دارای جدارطبیعی  است وبعدازتخلبه مثانه ۸سیسی رزیدومشاهده شد

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم نه پارسال که بردمش دکترش گفت احتیاج نداره ولی باید دایم چکاب بشه امسال دوباره بردمش گفت ...

سلام عزیزم

شما پسرت رو عمل کردی؟پسر منم یکی از بیضه هاش بالا پایین میره و ثابت نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شما پسرت رو عمل کردی؟پسر منم یکی از بیضه هاش بالا پایین میره و ثابت نیست 

سلام عزیزم بله من پسرم رو عمل کردم

اگه تهرانی پسرت رو ببر پیش دکتر خالق نژاد واقعا عالیه عالی. شنبه ها بیمارستان مهر هست. مطبش خیلی شلوغه من بیمارستان برام راحت تره

اصلا هم شک نکن به چیزی که بهت می گه

من پسرم رو پیش غروبی. خالق نزاد. صادقیان. مولاییان و ..... بردم 

دکتر خالق نژاد حرف نداره. البته  پسر من یه کم اذیت شد ولی خب خدا رو شکر تموم شد. الان درکت می کنم خیلی سخته اعصاب ادم خورد میشه ولی نگران نباش

دکتر افشین تجلی متخصص جراحی مجاری ادرای و فوق تخصص جراحی کلیه اطفال در اصفهان

درمان بیماری های تنگی مادرزادی محل اتصال حالب، چرخش آلت، هیدرونفروز جنینی، عفونت ادراری کودکان

اختلالات دفع ادراری، کوچکی آلت (میکروپنیس)، اختلالات دفع ادراری، سنگ های ادراری کودکان، درمان نزول نکردن بیضه در اصفهان و …

من تو دوران جنینی تو سونو مشخص شد پسرم هیدرونفروز داره تنگی حالب به مثانه.زیر چهل روزگی عم ...

سلام برگشت ادرار به چه صورته ؟ از کجا میشه فهمید یه  پسر برگشت ادرار  داره ؟ 

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏
سلام عزیزم بله من پسرم رو عمل کردم اگه تهرانی پسرت رو ببر پیش دکتر خالق نژاد واقعا عالیه عالی. شنبه ...

سلام عزیزم 

من خیلی به کمک شما احتیاج دارم

پسرم بیضه ش داخل کیسه نیست 

رفتم پیش غروبی 

میگه با ختنه ۴٠ میلیون بده

ولی ٣٠ تومن بریز به حساب خودم 

ده تومن کلینیک 

اینطوری که بیمه اصلا قبول نمیکنه پول منو بده

الان دیدم شما پیش خالق نژاد و غروبی رفتی و میتونی خیلی کمکم کنی

غیر از مسائل مالی

گفتی پسرت بعد از عمل اذیت شد؟ 

سلام عزیزم می دونم خیلی روزای سختی داری ولی اندر که خودت فکر میکنی سخت نبود واقعا می گذره دیگه

ببین با اطمینان برو پیش خالق نژاد شک نکن عالیه

برو بیمارستان مهر مطبش خیلی شلوغه

زنگ بزن وقت بگیر یه کم دیر وقت میده ولی مطبش معطلیش سه چهار ساعته بیمارستان یه کم کمتره معطلیش خلوت تره

هر کاری گفت همون رو انجام بده

ببین اذیت داره دیگه پسر من چون 5 سالش بود خب بزرگ بود روز اول خیلی اذیت شد بعدش بهتر شد البته من یه چند وقت دامن می پوشوندمش که اذیت نشه

نمی دونم پسرتون چند سالشه اگه کوچولو هست خیلی اذیت نمیشه زودتر خوب میشه

بین غروبی و خالق نژاد من خالق نژاد رو بیشتر میپسندم

شما کسی رو دیدید عمل کرده باشه امروز می خوام اتفاقا از غروبی وقت بگیرم. خیلی نسبت به صادقیان دودلم

پسر دایم باید عمل کنی چون بیضه باید داخل کیسه باشه و الا آسیب میبینه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
من تو دوران جنینی تو سونو مشخص شد پسرم هیدرونفروز داره تنگی حالب به مثانه.زیر چهل روزگی عمل شد چون ب ...

سلام عزیزم از این تاپیک خیلی وقته گذشته 

پسر منم هم هیدرونفروز داره هم تنگی مجرا ادرار...من برا هیدرونفروزش فقط سونو دادم هیچ‌کار دیگ انجام ندادم...و تازه متوجه شدم ک تنگی مجرا داره والا دکتر خالق نژاد خیلی دیر نوبت میده و صدبار باید زنگ زد تا همین دیرهم نوبت بگیری ازش...غروبی دیروز بردم گفته ۲۶تومن میگیره خیلیه این مقدار 

خیام فر هم گف سرپایی انجام میده و ده روز باید پماد داخل مجرا کرد من خیلی اینکار سختمه 

الان شما برا هیدرونفروز بچتون چکار کردید گلم میشه بگید منم از استرسم کم شه

سلام عزیزم من خیلی به کمک شما احتیاج دارمپسرم بیضه ش داخل کیسه نیست رفتم پیش غروبی میگه با ختنه ۴٠ م ...

سلام عزیزم منم برا تنگی مجرای پسرم رفتم غروبی دیروز و گف۲۶ تومن میگیزه والا خب این رقم زیاده برا اینکار....پولکی هس ظاهرا

سلام عزیزم منم برا تنگی مجرای پسرم رفتم غروبی دیروز و گف۲۶ تومن میگیزه والا خب این رقم زیاده برا این ...

دکتر معصومه محکم پرفسور اورولوژی هستن برای هیدرونفروز عالی هستن اگر نیاز به جراحی باشه راهنماییتون میکنن،کلینیک کودکان ایران روبروی بیمارستان مفید هستن سه شنبه و یکشنبه ها کلینیک میشینن