سلام خوشحال میشم به عنوان یه خواهر بزرگ راهنماییم کنید
من امسال انتخاب رشته دارم و درسم تا الان خداروشکر خوب بوده از انسانی خیلی بدم میاد الان بین ریاضی تجربی گیر کردم واقعا نمیدونم چکار کنم!؟اگر بخوام میانگین بگیرم ریاضیم یک نمره بهتر از علومم(تجربی)هستش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم واقعا خیلی دوس دارم اما حرف بقیه چیکار کنم😭متاسفانه فقط تو شهر بزرگ هنر رونق داره
بیخیال حرف بقیه.اگر به هنر علاقه داری،بهترین گزینه براتون همینه
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
درس خون هستم اما خر خونی نمیکنم دختری هستم که دوست دارم تو دوره جوونیم خوش بگذرونم واسه همین تو تجرب ...
خوب اگر این جوریه که به تجربی فکر نکن.چون تو تجربی بخوای پیراپزشکی بیاری،خوش گذرونی کلا تعطیل😕
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒