2777
2789
عنوان

ریاضی یا تجربی؟😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 31674 بازدید | 58 پست

ولی به نظرم کار و دانش بهتره.....

خیاطی خییلی خوبه 

حداقل یه حرفه یاد میگیری....

میتونی طراح لباس بشی......

یا فنی....

حسابداری و گرافیک.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به نظرم کار و دانش بهتره..... خیاطی خییلی خوبه  حداقل یه حرفه یاد میگیری.... میتونی طراح ...

به حسابداری علاقه دارم اما اطرافیان زیاد داریم با وجوده اینکه پسره و لیسانس حسابداری داره کار گیرش نمیاد

عزیزم‌من عاشق معماری بودم رفتم تجربی سال اول میخواستم عوص کنم برم انسانی الان میگم بهترین کار این بود که رفتم تجربی 

فقط مهم اینه درس بخونی پیراپزشکی قبول بشی 

یا بری تربیت معلم 

منم واقعا خیلی دوس دارم اما حرف بقیه چیکار کنم😭متاسفانه فقط تو شهر بزرگ هنر رونق داره 

بیخیال حرف بقیه.اگر به هنر علاقه داری،بهترین گزینه براتون همینه

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
اگر خیلی درس خونی و در خودت توان این رو میبینی که با این حجم داوطلب تجربی، پزشکی یا پیراپزشکی بیاری ...

درس خون هستم اما خر خونی نمیکنم دختری هستم که دوست دارم تو دوره جوونیم خوش بگذرونم واسه همین تو تجربی یکم به شک میوفتم که برم یا نه

من به هیچی علاقه ندارم میخوام رشته ای برم که معقولانه باشه گفتم حالا اگر رفتم ریاضی واسه فرهنگیان می ...

فرهنگیان از انسانی بری راحتتره اگه درسای حفظیت خوبه برو انسانی

واسه تجربی هم رشته های تاپ و پیرا پزشکی ها خوبه ولی علوم پایه اصلا خوب نیست از تجربی واسه فرهنگیان بخوای بری قبولیش سخته

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    
به حسابداری علاقه دارم اما اطرافیان زیاد داریم با وجوده اینکه پسره و لیسانس حسابداری داره کار گیرش ن ...

برو کار و دانش....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
من عاشق تجربی بودم..... الان میگم ای کاش انسانی انتخاب میکردم..... روحیاتم در کل عوض شده....

الان چند سالتونه؟چیزی قبول شدید؟یا ترک تحصیل؟(ببخشید دخالت میکنم)

فرهنگیان از انسانی بری راحتتره اگه درسای حفظیت خوبه برو انسانی واسه تجربی هم رشته های تاپ و پیرا پز ...

حفظیاتم خوبه اما خوشم نمیاد

بله متاسفانه شنیدم که میگن سخته

درس خون هستم اما خر خونی نمیکنم دختری هستم که دوست دارم تو دوره جوونیم خوش بگذرونم واسه همین تو تجرب ...

اگه تنوع طلبی حتما بهت توصیه میکنم یه چیز بخونی پس فردا به نیازت پاسخگو باشه....

درس خون هستم اما خر خونی نمیکنم دختری هستم که دوست دارم تو دوره جوونیم خوش بگذرونم واسه همین تو تجرب ...

خوب اگر این جوریه که به تجربی فکر نکن.چون تو تجربی بخوای پیراپزشکی بیاری،خوش گذرونی کلا تعطیل😕

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
می دونید تجربی خیلی خیلی استرس آوره چون رقابتش وحشتناکه😭یعنی تا کسی کنکوری تجربی تو خونه نداشته باش ...

خیلی ممنون از راهنماییتون منم زیاد شنیدم❤

از یه طرف میترسم برم ریاضی فرهنگیان قبول نشم 😢چون مهندشی بدرد دختر نمیخوره