2777
2789
عنوان

ریاضی یا تجربی؟😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 31539 بازدید | 58 پست
الان چند سالتونه؟چیزی قبول شدید؟یا ترک تحصیل؟(ببخشید دخالت میکنم)

نه عزیزم دیپلم دارم....

میخوام واسه ادامه تحصیل اقدام کنم.....

اصلن علایقم فرق کرده.....

به فلسفه و عرفان علاقه مند شدم.....

به کارای عملی هم علاقه دارم مثل خیاطی 

ولی بچه داری و خونه داری اجازه نمیده.....

به خاطر همین بهت میگم اگه تنوع طلبی برو یه چیز بخون توش تنوع باشه....

مثل صنایع دستی.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم دیپلم دارم.... میخوام واسه ادامه تحصیل اقدام کنم..... اصلن علایقم فرق کرده..... به فلسفه ...

اها موفق باشی ای کاش نظام اموزشی تغییر میکرد که تو شن بیشتری انتخاب رشته کنیم که بعد پشیمون نشیم

تجربی تجربی تجربی!!!!❤😊

* اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم  پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
عزیزم‌من عاشق معماری بودم رفتم تجربی سال اول میخواستم عوص کنم برم انسانی الان میگم بهترین کار این بو ...

بله درسته اما درس خوندن و تلاش کردن تو هر کدوم کم و زیاد داره

عزیزم من خودم 31 سالمه و تجربی خوندم شاید باورت نشه ولی 9 بار کنکور دادم . البته بگم که دوره ی ما ازاد از سراسری جدا بود و قطعا قبول شدنش اسان تر از الان بود .

نمیگم که قبول نشدم چرا عزیزم من رشته های مثل مامایی . زنتیک و هوشبری قبول میشدم اما شرایط مانع رفتنم میشد .وقتی هم ازدواج کردم بازم چن باری کنکور دادم ولی با این همه داوطلب بازم تونستم مامایی قبول شم . اما الان دیکه مامایی اشباع شده بود و منصرف شدم که برم .

امسال دوباره کنکور دادم و میکروبیولوژی قبول شدم .

شاید همه بگن که اصلا این رشته کار نداره . اما خیلیا رو میشناسم که میکروبیولوژیست هستن و خیلی هم موفق .

گلم من شاگرد اول دانشگاهم شدم . رتبه برتر تو نسابقات قرانی دانشگاه . مورد تشویق همه استاداو دانشجویان .

حرفم اینه گلم الان تو این دوره زمونه اگه میخوای بشینی بگی کار نداره چی کار داره فایده نداره و به هیج جا نمیرسی . مطمئن باش هر رشته ای که بخونی اگه تو اون رشته تلاش کنی موفق میشی .

من خیلی خوشحالم که رشته ی تجربی رو انتخاب کردم چون واقعا رشته ی جدابیه . دستم بر ای انتخاب رشته باز بود. 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
اها موفق باشی ای کاش نظام اموزشی تغییر میکرد که تو شن بیشتری انتخاب رشته کنیم که بعد پشیمون نشیم

دقیقا....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
عزیزم من خودم 31 سالمه و تجربی خوندم شاید باورت نشه ولی 9 بار کنکور دادم . البته بگم که دوره ی ما از ...

افرین به اراده😍😍😍😍

همیشه تو ذهنم ثبت میشید!

رشته ای که میخونید تو چه جاهایی در اینده میشه کار کرد؟

چجوری لاغر کردی چن وقت؟

از تابستون تا الان خییییلی چاق بودم اما الان خییییلی لاغر شدم بیست کیلو کم کردم دوماه میرفتم باشگاه که بنظرم بدرد نمیخورد بدون دکتر رژیم خودم برنامه تغذیه ای مینوشتم خیلی غذامو کم کردم چون اراده ام زیاد بود خوشبختانه تونستم

افرین به اراده😍😍😍😍 همیشه تو ذهنم ثبت میشید! رشته ای که میخونید تو چه جاهایی در اینده میشه کار ...

مرسی عزیزم . 

تو خیلی جاها مثل ازمایشگاهها ی پاتوبیولوژی . تو قسمت میکروب یا ژنتیک . و تو شرکت های داروسازی هم کلی به این رشته نیاز هست .

دوستم با دکترای این رشته المان مشعول کاره .

ایشالله تصمیم درستی بگیری گلم . و هر رشته ای که انتخاب میکنی موفق ترین بشی .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
افرین به اراده😍😍😍😍 همیشه تو ذهنم ثبت میشید! رشته ای که میخونید تو چه جاهایی در اینده میشه کار ...

عزیزم با توجه به حرفات فهمیدم تنوع طلب هستی .

پس قطعا برو تجربی . و اگه نتونستی رو رشته های پیرا قبول شی بهت پیشنهاد میکنم برو ژنتیک یا میکرولیولوژی .

برای ارشد و دکترا خیلی تنوع داره مثل زنتیک پزشکی . بیو شیمی . باکتری شناسی و عیره . وقتی بری داخلش عاشقش میشی همش درسای آزمایشگاهی داره .

مرسی عزیزم .  تو خیلی جاها مثل ازمایشگاهها ی پاتوبیولوژی . تو قسمت میکروب یا ژنتیک . و تو شرکت ...

چه رشته خوبیه اسمشو زیاد شنیدم اما فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه

خیلی ممنون همچنین❤❤❤