2777
2789

گوشیش همیشه دستمه چون هیچی ازش ندیدم و همیشه بهم اعتماد داشتیم و به شدت عاشقمه. حتی عکسامون همه دو نفرس. خودش گوشیشو داد گفت ببین عکس خونه ای که دوستم میخاد بره توشو‌ توی گالریم. داشتم عکسارو میدیدم صبح ی عکسی اسکرین شات گرفته بود عکس پیج ی دختره درخواست داده بود. دیدم قبلش اون درخواست داده شوهرم اکسپتش کرده بعد شوهرم درخواست داده بود ببینه کیه. حالا من شر راه انداختم که این کیه میگه نمیدونم حس میکنم همکارام سر کارم گذاشتن اسکرین شات گرفتم ببینم کیه فالو کردم ببینم کی هستش واقعیه یا فیک. منم گریه کردم و هرچی از دهنم درومد بهش گفتم‌ چون من قد بابام به شوهرم اعتماد داشتم همیشه. حالا آقا رفته تو قیافه قرص خورده از سر درد که بخوابه به من میگه تو مریضی تو به من اعتماد نداری این چیزیه که به خاطرش هرچی از دهنت در میاد به من بگی‌؟ من دیدم فالوم کرده منم کردم ببینم کیه. من گفتم اصلا چرا باید فالو کنی چرا باید اسکرین شات بگیری تو گوشیت. میدونم گاهی اسکرین شات میگیره که بببینه پروفایله کیه. اینجوری عکس پروفایل اینستا بزرگ میشه.بهم بگین چیکار کنم حق داشتم ناراحت شم مقصر کیه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حساس نباش به نظرم آدمی که بخواد با یه فالو کردن نکردن از دست بره که همون بهتر نباشه ....

و اینکه نظر شخصی بنده اینکه هر جفتتون اینستا رو دیلیت اکانت کنید 

سیسی جون 🧚‍♀

عزیزم حساس نباش به نظرم آدمی که بخواد با یه فالو کردن نکردن از دست بره که همون بهتر نباشه ....و اینک ...

ببین اصلا واسم مهم نیست که از دست بره یا نه مسئله اینکه اصلا چرا بدون اینکه به من بگه فالو کرده ببینه کیه

نظرم  اینه   اشتباه کرده  حالا هم دست پیش گرفته پس نیوفته  یعنی چی خواستم ببینم کیه  اگر شما اینکارو بکنی مشکلی نداره؟

دیگه ادامه نده  شما  دعوا و پرخاش نکن اما از مواضعت کوتاه نیا

ببین اصلا واسم مهم نیست که از دست بره یا نه مسئله اینکه اصلا چرا بدون اینکه به من بگه فالو کرده ببین ...

آدما کنجکاون عزیزدلم من خودمم کنجکاوم حتی ، ببین تو باید بهش اعتماد کنی اعتماد نداشتن باعث از بین رفتن زندگی میشه ، نگران این هم نباش کاری کنه یا نه کسی که بخواد کاری کنه زود زود متوجه میشی به قول معروف ماه پشت ابر نمی‌مونه.

سیسی جون 🧚‍♀

نظرم اینه اشتباه کرده حالا هم دست پیش گرفته پس نیوفته یعنی چی خواستم ببینم کیه اگر شما اینکارو ...

میگه میدونم دختر نیست همکارامن سرکارم میذارن خاستم ببینم کیه 

آدما کنجکاون عزیزدلم من خودمم کنجکاوم حتی ، ببین تو باید بهش اعتماد کنی اعتماد نداشتن باعث از بین رف ...

ببین میدونم از این غلطا نمیکنه میدونم از سر کنجکاوی بوده ولی ناراحتم که اصلا چرا از سر کنجکاوی شوهر من ریکوئست داده به ی دختر غریبه هرچند که اول اون فالوش کرده

میگه میدونم دختر نیست همکارامن سرکارم میذارن خاستم ببینم کیه

بگو  ولم کن تورو خدا  

همکارت  میخوان سرکارت بزارن  تو هم سر کار میری  عجب

البته نگی بهشا  فقط سرسنگین باش   کش نده

ببین میدونم از این غلطا نمیکنه میدونم از سر کنجکاوی بوده ولی ناراحتم که اصلا چرا از سر کنجکاوی شوهر ...

به نظرم ناراحت نشو عزیزم شما که شوهرتو می‌شناسی و بهش اعتماد داری پس یجوری هم رفتار کن که معلوم بشه بهش اعتماد داری ❤️

سیسی جون 🧚‍♀