2777
2789
عنوان

به 40 رسیدم حس بدی دارم

354 بازدید | 27 پست

حس نمیکنم پیرشدم اینکه بقیه چی میگن جاریم 10 سال ازم کوچکتره البته دیپلم داره من وکیلم و دوتا لیسانس و یه فوق لیسانس دارم چرا اینقدر حسم بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای چه افکار سمی داری، شما تا آخر عمرت ۱۰ سال از جاریت بزرگتری و هیچ وقت این عوض نمیشه. آخه چیو مقایسه می‌کنی؟؟؟ 😳

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

شمافردتوانمندی هستیدچهل سالگی خیلی سن زیبایی هست بیشترکارهاتوکردی

چندسال دیگه تازه بهترم میشه

مبارکه چهل سالگی وپختگیتون

تحصیلات عالی دارید

به خودتون افتخارکنید

بعضیا به این سنین نمیرسن

نعمته عزیزم

وااای چه افکار سمی داری، شما تا آخر عمرت ۱۰ سال از جاریت بزرگتری و هیچ وقت این عوض نمیشه. آخه چیو مق ...

اینو مقایسه میکنم من تو جامعه ام و الانش سنم کمتر میخوره ازون چون زیباتر و جوونترم.نمدونم به چیش حسودی میکنم اخه تقصیر اونه چندبار سنشو زده تو سرم

چون به موقعیتت حسادت میکنن بهت تیکه سن رو میندازن ک خوردت کنن تو باید لبخند بزنی وقتی حقوق میگیری بخودت ببالیم

رونالدو همسن منو توعه ببین چه افکاری داره!! ماها ک این سنین و ب جایگاهی رسیدیم حالا باید پا بندازیم رو پا و از داشته هامون لذت ببریم نمیگم ب جاریات فخر بفروش ولی طوری رفتار کن ک آرزو کنن کاش جای تو میبودن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋