2777
2789
عنوان

ریاضی یا تجربی؟😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 31552 بازدید | 58 پست
عزیزم با توجه به حرفات فهمیدم تنوع طلب هستی . پس قطعا برو تجربی . و اگه نتونستی رو رشته های پیرا قب ...

حتما درباره اش حسابی میرم تحقیق میکنم! جالب به نظر میان

حتما درباره اش حسابی میرم تحقیق میکنم! جالب به نظر میان

موفق باشی گلم 😙😙

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووف دلم خواست برامنم بگووو رژیمتو😐

شام نمیخوردم

شکر کاملا حذف کردم حتی صبحانه چای تلخ میخوردم

چای سبز میخوردم

تنقلات نوشابه کلا چیزایی که واسه چاقی ضرر داره حذف کردم

نهارم همون بود فقط کمترش کردم یعنی اگر سرخ کردنی بود هم میخوردم

برنجمو کم کردم اما نون زیاد میخوردم با اینکه شنیده بودم چاق کننده اس که بنظرم اصلا اینطور نیست(البته نظر منه)

میوه خییییلی زیاد میخوردم

فعالیتمم زیاد بود کلا از وقتی رژیم گرفتم بابام کمتر خرج میکرد مامانمم تو خونه کمتر کار میکرد چون من انجام میدادم😂

با این کارا هر سه روز یک کیلو کم میکردم(که واسه خودمم عجیب بود)

موهات نریخت؟

چرا اتفاقا ریزش گرفتم😢البته قبلا ریزش داشت بیشتر شد اما این طبیعیه تا حالا نشده کسی رژیم بگیره بعد اصلا یکمم ریزش نداشته باشه مگر اینکه دروغ بگه😬😬

اما اگر تقویت بشن بهتر از قبل میشه

سلام دوستان من دانش اموز پایه یازدهم تجربی هستم

میخوام از تجربیاتم براتون بگم:

موقع انتخاب رشته چشامو رو همچی بسته بودم و فقط میگفتم تجربی مث اکثر بچه هایی دیگه

ولی اشتباه کردم!

چون من حفظیات خوبی ندارم و ریاضی و فیزیکم واقعا خوبن (دوساعت دیگم امتحان ریاصی نوبت دوم دارم😂)

زیستو زیاد نمیتونم اوکی باشم برعکس ریاضی

اگر برگردم عقب ریاضیو انتخاب میکنم ریاضی متقاضیای کمی داره و تو کنکور احتمال درامدنتون زیاده ولی ب شرطی ک ریاضیتون بالای ۱۶ باشه

الان چی میخونی استارتر ؟     راضی هستی؟

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

سلام ممنون میشم کمکم کنید من عاشق ریاضیی هستم و وقتایی که با ریاضی سر و کار دارم اصلا گذشت زمان رو حس نمیکنم و هیچوقت از خوندنش خستع نمیشم ولی تجربی رو هم دوستدارم امت با خوندن زیست بعد از یه مدت خسته میشم و کم میارم ولی همیشه دوست داشتم دکتر بشم الان واقعاااااا نمیدونم باید چیکار کنم میترسم یکیش رو انتخاب کنم ولی بعد پشیمون شم که ایکاش میرفتم اون یکی