2777
2789
عنوان

اینجا کسی هس ک بچه ی کوچیکش شبا تو خواب پاشه بشینه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 32 پست
پسر من گریه میکنه.خیلی شدید میشینه و گریه مسکنه .هرچی باهاش حرف میزنم اصلا اروم نمیشع

ینی میشینه گریه میکنه؟من شوهرمم اخه حرکت میکنه تو خواب یادم رف اینو ب دکتر بگم میگم شاید ب باباش رفته

ما که دکتر نیستیم حتما یه چی میدونه

همين دكتر بدون ازمايش و اسكن مغز اشتباه ميكنه دارو ميده

شايد يه مادر آگاهي نداره و شروع كنه اون دارو رو بده؟ خب معلومه اون داروها روي مغزش آثار مخرب دارن مخصوصا روي بچه سالم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸به هیچ وج دکتر نبرش تشنج چه ربطی داشت خدایش به نشستن 

پسر عمم باورت میشه تو خ اب رله میرفت یبار تو خیابون پیداش کزدن 

بزرگ بشه ازش میره 

پسر عموم هم میشینه میخوایه الان هم فکر کنم ازش رف سر خود نذار دارو بده به بچت که مربوط به مغزش باشه

برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘
واسه چي با يه نشستن به بچه قرص تشنج بايد داد؟؟؟ عجب دكتر بي فكري  مگه ازش نوار مغز گرفته كه م ...

این‌دکتر تو شهرمون خیلی معروفه و بهترینه نمیدونم چرا چنین حرفی زد

عزیزم زیادی نگرانی  دخترمنم پامیشه میشینه چشما بسته باز میوفته روبالشت میخابه 😃

چندبار تو هفته اینکارو میکنه؟اخه چون گف سابقه تشنج دارید خودتون و خودم تشنج میکردم میترسم 

همين دكتر بدون ازمايش و اسكن مغز اشتباه ميكنه دارو ميده شايد يه مادر آگاهي نداره و شروع كنه اون دار ...

نه دارو نداد گفت دوماه صبر کن اگه بازم اینکارو میکرد بیارش براش اون قرصو‌میدم