2777
2789
عنوان

بدترین حرفی که شوهرتون تو دعوا بهتون گفته چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل من ببخشید هااا عین بز میترسم ازش اما پرو وامیستم جوابشو میدم  حالا دارم میلرزم ها😂😂😂

آره خدایی مردها وقتی عصبانی میشن وحشتناکن

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
خب چطور دلت طاقت میاره

مگه دلی مونده .دل مال رماناس تو زندگی واقعی معنی نداره.تصور کن ی وسیله ای و خیلی دوس داری مثلن لیوانت ی بار میشکنه میچسبونیش دومین بار بازم میچسبونیش ولی دفه بعد میزاری سطل اشغالی 

وقتی ساکت میشینی و اجازه میدی داد بزنه و اینجوری بترسوندت،میگه خوب راهکاریه ...همینو پیش میرم تا ازم ...

شما درست میگی نمیذارم بفهمه ترسیدم ولی واقعا میترسم عصبی تربشه و دست روم بلندکنه بعدا دیگه عادی بشه براش ...

بعد دعوا ک آروم میشه بهش میگم بخاطر حفظ حرمت ها چیزی نگفتم فکرنکن من از دادت میترسم !

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
کاش زندگی ب همین زیبایی و دلچسبی بود ک تو میگی عزیزم ولی نیست

میفهممت حق با توهه...اما ب این فکر کن ک این روزای عمرته ک داره میره... پس سعی کن یکم بیخیال شی یکم بیشتر فکر کن ب خودت توام ادمی دل داری نباید همش درگیر و عصبی باشی گاهی بیخیال باش و برات مهم نباشه مطمئن باش ک حرف دلش نیست مردا تو عصبانیت کلا همشون مث همن همه چی میگن واقعا ی کلمشم راست نیست

میفهممت حق با توهه...اما ب این فکر کن ک این روزای عمرته ک داره میره... پس سعی کن یکم بیخیال شی یکم ب ...

ممنون عزیزم .ولی من خیلی وخته بی خیالم .بدترین حرفارم میگه ولی من پشتم ب خدام گرمه .خودممو خودش