2777
2789
عنوان

بدترین حرفی که شوهرتون تو دعوا بهتون گفته چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 104 پست

من الان باشوهرم قهرم الان چون سه روز پیش شوخی خرکی کردباهام النگویی که خودم خریدموباشوخی باشمشیرپسرم زدله کردگفتم پاشوگمشواشغال اونم هیچی نگفت قهرکردالان میرم سوارش میشم خوابه اشتی کنیم

باشه عزیزم من درکت میکنم ولی دلم نمیخواد کسایی مثه شما ب جایی برسن ک از واژه ای واش استفاده کنن خب پ ...

هوم خودمم همیشه همینو میگم 

حالا انشالله از این وضعیت حاملگی در بیام یکم سبک تر بشم شاید اوکی شد 

فرشته های کوچولوی من ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه وقتایی‌میشینم‌گریه‌میکنم‌تودعوا‌بعدکلی‌دادوبیداد‌بعدمیبینم‌نمیاد ارومم کنه بلندترگریه میکنم &n ...

شوهر من با اینکه دید پری شدم و حرفای بدیم بهم زده اما بی تفاوت سوویچشو برداش رفت.😔

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
عزیزم چقد خندیدم 😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂اینجوری میگم خندش میگیره

میگه چقد تو رو داری بعدشم بغلم میکنه

اشتی میکنیم

ایشالا همیشه بخندی گلم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان😍😍😍😍 هی چرخ بزن در منو دل را بتکان🌸🌸🌸🌸 این همنفسی چه حسو حالی دارد❄❄❄❄❄ در پیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕💕💕💕
نترس عزیزم،هیچوقت پیش شوهرت ضعف نشون نده که دست بزاره رو همون نقطه ضعفت،کافیه فقط بفهمه میترسی...ترس ...

واااای واقعا جراتشو ندارم با اینکه تا حالا دست روم بلند نکرده و حتی ی سیلی هم بهم نزده ولی وقتی عصبی میشه ساکت میشم خیلی کم پیش میاد اینجوری قاطی کنه ولی همونم لالم میکنه ...

فقط ی موقع ها ک بحثمون میشه جواب میدم میگه زهرا بلندمیشم ی کاری دست خودم و خودت میداما 

منم اداشو در میارم میگم واااای خیلی ترسیدم

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
واااای واقعا جراتشو ندارم با اینکه تا حالا دست روم بلند نکرده و حتی ی سیلی هم بهم نزده ولی وقتی عصبی ...

مثل من

ببخشید هااا

عین بز میترسم ازش اما پرو وامیستم جوابشو میدم 

حالا دارم میلرزم ها😂😂😂

من ریخته ام در رگ تو شیره جان😍😍😍😍 هی چرخ بزن در منو دل را بتکان🌸🌸🌸🌸 این همنفسی چه حسو حالی دارد❄❄❄❄❄ در پیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕💕💕💕
واااای واقعا جراتشو ندارم با اینکه تا حالا دست روم بلند نکرده و حتی ی سیلی هم بهم نزده ولی وقتی عصبی ...

وقتی ساکت میشینی و اجازه میدی داد بزنه و اینجوری بترسوندت،میگه خوب راهکاریه ...همینو پیش میرم تا ازم حساب ببره،این شوهرته که نباید جرات داشته باشه باهات بدرفتاری کنه،نه که تو در مقابل رفتارش ساکت بمونی

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

چه دل پری دارین

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
شوهر من با اینکه دید پری شدم و حرفای بدیم بهم زده اما بی تفاوت سوویچشو برداش رفت.😔

ب نظرمن خودت بایدبخوای دوست پیداکن بروبیرون ادم خودش بخادراهشوپیدامیکنه یه مدت سرب سرشوهرت نزاریاطاقت نداری قهرباشی برواشتی کن باهاش اروم شی

قسم خورد  گفت خانوادت هیچی نیستن  از اول خر بودین.... و خیلی چیزای دیگه

من گاهي قسم ميخورم به دروغ ميگم به خدا خستم كردي اما اينطور نيست فقط عصبيم اين و ميگم ورگرنه خيلي دوسش دارم ☹️

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"