2777
2789

من خودم به کسی که دوسم داشت میگفتم اگه واقعا دوسم داشتی اینقدر بهانه نمیاوردی که ازدواج کنم و بعد مادرتو بفرستی خاستگاری،نوش دارو پس از مرگ سهراب...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامان بابام

ببخشید خیلی اذیتتون کردم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

منم دقیقا حرف تورو میزدم 

عاشق پسر داییم بودم اونم خیلی ریز محبت میکرد و توجه نشون میداد ولی چون هردو خجالتی و مذهبی بودیم اهل دوستی و پیام و ... نبودیم ولی همیشه دوسش داشتم وقتی نامزد کردم خواهرش زنگ زد گفت ازدواج نکن داداشم داره دیوونه میشه ولی دیر بود خیلی دیر اگر زودتر میگفت قطعا جوابم بهش مثبت بود

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

شایدم به پدربزرگم زنگ میزدم آره ب اون زنگ میزدم و باهاش حرف میزدم آخه دلم برای صداش تنگه میگفتم باباجون دعا کن منم زود بیام پیشت😭😭😭آخ دلم ضعف کرد برای صداش الهی فداش بشم 

شادی روحش صلوات

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟