2777
2789
عنوان

به دلم افتاد که بگم

134 بازدید | 14 پست

بابای ما ۱۵ ساله از کار افتادست.حسرت اینکه چند تا نون یه مشما میوه یه جعبه شیرینی بگیره بیاد خونه حسرت اینکه یه شغل ساده ی دست فروشی یه مغازه یه دکه داشته باشه که یه پولی از خودش توی جیبش باشه و خجالت بچه هاش رو نکشه به دل ما مونده.

خواستم بگم شاید چیزی که توی زندگی تو جزء بدیهیات و روزمرگیته برای خیلیا آرزو و حسرته

شاید برای یکیم حسرت باشه که باباش با تموم ناتوانیاش کنارش باشه ولی نیست.بخلطر همین من نفسای بابامو شکر میکنم میگم خدایا حتی اگه یه تیکه گوشته گوشه ی مبل بزار باشه خودمون نوکریشو میکنیم.

داشته هاتو قدر بدون دوستم همه به اندازه ی کافی حسرت نداشته هاشونو دارن تو تنها نیستی هنر اینه اونی که داری رو بابت بودنش شکر کنی

خدایا شکرت 

شبتون به خیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بابام کار می‌کنه سالمه همه چی هم تاالان برامون فراهم کرده اما وقتی  فکر میکنم میگم چندسال دیگه پیر میشه یا خدای نکرده یک روزی قرارع نباشه روانی میشم هرچی میگذره آرزوم اینه چرا از لحظه های که جوون تر بود پدرم قدر ندونستم دلم میخواد دوباره بچه بشم از اول همه چی مرور بشه دوست ندارم زمان بگذره ما بزرگتر میشیم پدر پیر تر بزرگترین دارایی پدر و مادر ادمه حتی اگه کار نکنن حتی اگه ارزوهاتو برآورده نکنن

بله گاهی معمولی ترین چیزا میشه بزرگترین حسرت و بزرگترین ارزو منم یکی از حسرتا رو دارم که بماند چیه.. ...

نمیتونم بگم کمک حالیم.ما نیاز داریم به دعای پدر و مادر خدمتگزارشونیم تا بتونیم

من بابام رفت...پر کشید...نمیدونم بازم میگم خدایا تو بهتر میدونی صلاح بنده هاتو..قلبمو سوزوندی ولی فدای یه تاری موی بابام اگه رفتن به صلاحش بود🖤

قدر باباهاتونو بدونید ..کوه و تکیه گاهن..حتی اگه مریض باشن..حتی اگه کاری نتونن انجام بدن..همون حضورشون تو خونه یعنی امنیت...شماهایی که پدرو مادرتون هنوز نرفتن و هر دو رو دارین...خیلی خیلی خوشبختید قدر بدونید

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤