2777
2789
اگه مادر و خواهرش نباشن مخصوصا مادرش، من بهترین شوهر و زندگی رو دارم

سعی کن‌ با خانواده همسرت سازش کنی.

گذشته هر جور بوده و هر چی شده رو فراموش کن

باهاشون با محبت رفتار کن

در صورت اذیت کردن حالا چه رفتاری چه زبونی،واکنش انی نشون نده.سعی کن رفت‌و آمد خودت رو کمتر کنی و مشکلات وگرفتاری وبچه رو علت کمتر رفت و آمد خودت نشون بدی.کاری نکن فک کنن از عمد کمتر میری.

ازار و اذیت های خانواده همسرت رو به شوهرت نگو چون همسرت واکنش نشون‌ میده و طرفداری میکنه و این‌خودش یعنی بحث و جنجال تمام نشدنی.(بحث کردن زن و شوهر بخاطر خانواده مرد، ی دور باطل هسته که تکرار و تکرار میشه تموم نمیشه مگر اینکه زن،شوهرش رو در جریان نذاره).

فقط ی بار بهش بگو تو جوابگو رفتارهای نادرست خانواده ات نیستی هر کس خودش مسئول رفتارش هست و بگو میخوام از این به بعد فقط به زندگی برسم به تو وبه دخترم‌.کاری به حاشیه ها ندارم.

سعی کن خودت درست رفتار کنی و پای بند به اخلاقیات باش و با محبت و خوبی به همسرت درست رفتار کردن رو یاد بدی.

شما زنش هستی هم‌خواب و هم بسترش هستی با محبت و سیاست میتونی کاری کنی که از شما الگو برداری کنه و راهنمایی های شما رو بهتر قبول داشته باشه.

خواهرش اگه مجرد باشه که ازدواج میکنه اگه متاهل هست بالاخره اونم زندگی خودش داره و ی روزی میرسه غرق مشکلات خودش و زندگیش میشه‌.

با‌ مادر شوهرت مدارا کن اون کم کم از نفس میفته پیر  میشه قوه و توانش کم میشه.مادر شوهرت سال به سال پیرتر و افتاده تر میشه و شما سال به سال با مهارت تر و خانم تر میشی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم خیلی تو زندگی طرف خانوادشو می‌گیره بخاطر حرفایی که اونا پشت سرم به شوهرم گفتن بارها کتک خوردم ...

چه جوری عدم تمکین نتونست بگیره؟؟

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍