2777
2789
این مسائل همه جا هست بگذر و صبوری کن تا خدا برات جبران کنه .اگه طلاق بگیری هیچ وقت خودت رو نمی تونی ...

دخترمو میدم به باباش، دقیقا به همین دلیلی که گفتید ،واقعا تحمل ندارم.

نمی‌دونم چطور جمعو جورش کنم تا شوهرمم فردا سرکوفت نزنه که از خدات بود طلاق انجام نشه، اگه اینو بفهمه واقعا بدتر میشه اخلاقا زورگوییا ودخالتا خانوادش 

انگار که من خانوادش نیستم تحقیرم می‌کنه تا خواهر و مادرش تحقیر نشن،بامن بدرفتاری می‌کنه تا اونا یوقت ...

خب پس خود خواه 

من بودم طلاق میگرفتم چون حسودم 

البته بستگی به ظرفیت و صبوری شما داره

خدایا شکرت🙏🏽

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا شوهرم بیرونم کرد که من اومدم خونه پدرم ،بهرحال منم غرور دارم نمی‌تونستم بمونم.بخاطر دخترم واقعا ...

شوهرت بی غیرته که از خونه بیرونت کرده ! کسی که یکبار یک کاری رو کرد به احتمال زیاد دوباره میکنه و از اینکارش هم اصلا پشیمون نیست پس قدرتو نمیدونه  و ممکنه دوباره تکرار کنه.  ضمن اینکه گوشی هم هست . و البته یه تصمیم جدی مث طلاق رو نباید با حرفایی که عوام اینجا میزنن بگیری مشاوره چندین جلسه ای حضوری میخواد 

شوهرم خیلی تو زندگی طرف خانوادشو می‌گیره بخاطر حرفایی که اونا پشت سرم به شوهرم گفتن بارها کتک خوردم ...

پس چرا پشیمونی؟ 

به نظرم صبر کن اگر شوهرت بخوادت خودش رجوع میکنه اگر هم برنگرده اصلا پشیمون نباش. شرایطت خیلی سخته خداییش

انگار که من خانوادش نیستم تحقیرم می‌کنه تا خواهر و مادرش تحقیر نشن،بامن بدرفتاری می‌کنه تا اونا یوقت ...

هر کی تو زندگی جایگاه خودشو داره

چرا از روز اول خانواده شو وارد مسائل زندگیتون و بحث هاتون کردین

وقتی اخلاق همسرتون آمد دستتون

میبایست اسمی از خانواده اش نیارین

اگه حرفی می زدن یا رفتاری میکردن ندید می گرفتی و رفت و آمد خودت رو کم میکردی

این ها واسه وقتی هسته که نمی خواهی طلاق بگیری 

حداقل زندگی رو واسه خودت سخت نمی کردی گلم

بگو به خاطر بچمون و آیندش گذشت میکنم.

با شناختی که از خودش و خانوادش دارم این روش خوبی نیست،چون فردا بچه میشه ابزار دست اونا برای رسیدن به خواسته هاشون، نباید نقطه ضعف نشون بدم تا لااقل آینده بدتر نشه

دخترمو میدم به باباش، دقیقا به همین دلیلی که گفتید ،واقعا تحمل ندارم. نمی‌دونم چطور جمعو جورش کنم ت ...

قلبم از حرکت وایساد.چی؟میتونی از دخترت دل بکنی؟من درست فهمیدم؟

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

هر کی تو زندگی جایگاه خودشو داره چرا از روز اول خانواده شو وارد مسائل زندگیتون و بحث هاتون کردین و ...

آره می‌دونم خودمم خطا کردم اما همش بخاطر سادگی و بی سیاستیم بود وهست،

الان همش میگم کاش صبورتر و پخته تر بودم.

الان چکار کنم تروخدا کمکم کنید

هر کی تو زندگی جایگاه خودشو داره چرا از روز اول خانواده شو وارد مسائل زندگیتون و بحث هاتون کردین و ...

آره می‌دونم خودمم خطا کردم اما همش بخاطر سادگی و بی سیاستیم بود وهست،

الان همش میگم کاش صبورتر و پخته تر بودم.

الان چکار کنم تروخدا کمکم کنید

البته شوهرم آدمیه که نمی‌ذاره کم برم خونه پدرش ،اوحساب رفت و آمد رو دقیق داره و مواظبه

مگه یه مادر میتونه بدون دخترش نفس بکشه؟مگه یه مادر اگه روزی دخترش رو نبیته خوابش میبره؟

یکی از دوستام مامان باباش دو سالش بوده جدا شدن.با پدرش زندگی میکنه.الان توی جمع دوستامون هممون ازدواج کردیم و بچه داریم هستیم و خوشحال.اون اینقدررررر تنها هست که حد نداره.هیچ کس رو نداره.صبح تا شب تنها هست توی خونه .با اینکه باباش هم خیلی مرد خوبیه اما خیلی بدبخت  وتنها هست.

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

بخدا شوهرم بیرونم کرد که من اومدم خونه پدرم ،بهرحال منم غرور دارم نمی‌تونستم بمونم.بخاطر دخترم واقعا ...

خدا ب دلت ارامش و به همسرت وفاداری و شعور زن داری یاد بده

عزیزم شما باید از نظر جسمی و روحی سالم و شاد باشی تا بتونی مادر خوبی باشی

کلی میگم.زن ها فدا کردن خودشون رو بخاطر بچه تا کجا و چقدر 

همیشه کار درستی نیست.

من با طلاق مخالفم ولی واقعا بعضی وقت ها بهترین راه هسته.

چقدر سختی چقدر ناراحتی و تحقیر شدن

مگه ی آدم چقدر عمر میکنه که نصفش بخواه به سختی بگذره.

انشالله که ی تصمیم درست‌بگیری

بخدا وقتی اینجا می خونم و مددجوهام تعریف میکنن دلم آتش میگیره 

چقدر بعضی از زن ها مظلمومن