2777
2789
۱۹ ساله های این دوره خیلی عاقلترن تا زمان دهه ۵۰ ۶۰😐 الان تا کتک میخورن سریع طلاق میگیرن البته من ...

من بعد سه سال عقد دارم جدا میشم خیلی سعی کردم درست بشه نشد خیلی دیگه کم اوردم بحث تو هر زندگی هست ولی کتک زدن واقعا غیر قابل تحمله

خدایا شکرت
علت طلاق؟

شوهرم خیلی تو زندگی طرف خانوادشو می‌گیره بخاطر حرفایی که اونا پشت سرم به شوهرم گفتن بارها کتک خوردم و تهمت وتوهین شنیدم، این سری هم بخاطر اونا باهام سخت دعوا کرد و از خونه بیرونم کرد. و اصلا سراغم نیومد رفت دادگاه عدم تمکین بگیره به زور ببرم که خدارو شکر دادگاه به نفع من رای داد، منم لج افتادم و رفتم برای طلاق اقدام کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو این ۱۰ ماه شوهرش چیکار کرده😐 فکر نکنم برگشتن به اون زندگی کار خوبی باشه

ببخشید منم مثل همین خانمم با این تفاوت ک‌من بچه ندارم و برگشتن ب اون‌زندگی اشتباه محضه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
چندسالته گلم ؟منم یک هفته هست تصمیم جدی واسه طلاق گرفتم اولاش همینطوره فراموش میشه حالا مشکلش چیه و ...

من ۳۲سالمه،دختر هم دارم، تحمل رفتاراش با خانوادش و تحقیر من خیلی عذابم میداد،خانوادشو پررو کرده بود و منم جرئت حرف زدن و شکایت نداشتم

ده ماهه خونه پدرم هستم شوهرم اصلا سراغمو نگرفت، حرصم گرفت رفتم درخواست طلاق دادم الان ارجاع دادن به ...

بخاطر دخترت گذشت کن و صبوری کن.یک عمر مدیونش  هستی اگه طلاق بگیری.۲۰ سال دیگه هر کی بخواد بیاد خواستگاری دخترت تا بفهمن بچه طلاق هست خیلی از خواستگارهای خوبش پا پس می کشن.همیشه عقده میشه توی دلش که پدرش پیشش باشه توی خونه.هیچ وقت هم نمیبخشتت بخاطر صبر نکردنت.مادر که شدی دیگه باید بگذری

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

بخاطر دخترت گذشت کن و صبوری کن.یک عمر مدیونش  هستی اگه طلاق بگیری.۲۰ سال دیگه هر کی بخواد بیاد ...

خواستگاری که به خاطر طلاق پدرومادر بخواد پاپس بکشه همون بهتر که بره وصلت انجام نشه

۱۰ ماهه شوهرش دنبالش نیومده ، سری بعد حتما ۲ سال میشه

ده ماهه خونه پدرم هستم شوهرم اصلا سراغمو نگرفت، حرصم گرفت رفتم درخواست طلاق دادم الان ارجاع دادن به ...

عزیزم داداگه خودش به مشاور ارجاتون میده

اگه نداد تو دادگاه درخواست مشاوره کن 

بعد اول خودت برو پیش مشاور،از زندگیت براش بگو و مشکلاتت و بگو تصمیم قطعیم طلاق نیسته

ولی میخوام جوری بشه که ی امتیازاتی نصیبم بشه که همسرم رفتار گذشته اش رو جبران کنه

و دگه کوتاهی نکنه

مشاور راهنمایت میکنه

و با همسرت صحبت میکنه 

و جوری وانمود میکنه که خودش شما رو راهنمایی کرده و باعث شده کوتاه بیایی

بخاطر دخترت گذشت کن و صبوری کن.یک عمر مدیونش  هستی اگه طلاق بگیری.۲۰ سال دیگه هر کی بخواد بیاد ...

بخدا شوهرم بیرونم کرد که من اومدم خونه پدرم ،بهرحال منم غرور دارم نمی‌تونستم بمونم.بخاطر دخترم واقعا ساختم اما وقتی خودش گفت برو سختم بود بمونم

من ۳۲سالمه،دختر هم دارم، تحمل رفتاراش با خانوادش و تحقیر من خیلی عذابم میداد،خانوادشو پررو کرده بود ...

این مسائل همه جا هست بگذر و صبوری کن تا خدا برات جبران کنه .اگه طلاق بگیری هیچ وقت خودت رو نمی تونی ببخشی وقتی یه بچه ای جلو دخترت میگه بابا.چی جوابشو میدی؟؟؟ مگه جوابی هست...پدر داشتن حقش هست

خواستگاری که به خاطر طلاق پدرومادر بخواد پاپس بکشه همون بهتر که بره وصلت انجام نشه ۱۰ ماهه شوهرش دن ...

آره خیلی از آینده میترسم، اگه یه بچه بشه دوبچه، بیخیالیاش، دخالتا خانوادش

ببین مشکل از کجاست ؟ ریشه یابی کن.. سعی کن در حد توانت درستش کنی مسئله رو .اگه هم نشد هر چی بهت گفت تو هیچی نگو ...چنان اجر و ثوابی خدا بهت میده که فوق تصور باشه