2777
2789
عنوان

آقایون هم نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 79 پست
مشاورین ازدواج میگن از سن ۳۰ به بالا ،اختلاف سنی معکوس (دختر بزرگتر از پسر تا نهایتا دو الی سه سال ) ...

یعنی میگی اختلاف زیر 30 بهتره مردا بزرگتر از زنا باشن و ازدواجشون موفقه،؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت دقیقا چیه استارتر؟؟

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  

بستگی به طرفش داره، بعضیا مردای بزرگ رو ترجیح میدن و میخوان طرف مقابلشون پخته و سرسنگین باشه، بعضیا هم برعکس

من خودم از تفاوت سنی زیاد اصلا خوشم نمیومد اولین ملاکم هم برای ازدواج بود، الانم شوهرم هفت ماه کلا ازم بزرگتره و راضیم

یعنی میگی اختلاف زیر 30 بهتره مردا بزرگتر از زنا باشن و ازدواجشون موفقه،؟

نه اینجوری نگفتم .واضح تر بگم :

اگه پسر و دختر از سن ۳۰ سال عبور کرده باشن ،و دختر بزرگتر از پسر باشه (نهایت ۲ الی ۳ سال)، ،میگن مشکل ساز نیستش .علتش را هم بلوغ دو طرف میدونن . مثلا دکتر شیری طبق آمار کشور ،اعلام کرده بود که ازدواج های این مدلی دوام داشته و به طلاق خیلی کم منجر شده ... 

ولی اگه سن دختر مثلا ۲۲ سال باشه و پسر ۲۰ سال باشه ،این میتونه ریسک باشه (میگم ریسک نه اینکخ قطعا به شکست برسه ) .علتش هم اینه که پسرها از ۲۸ سالگی به بعد دنیا را متفاوت میبینن و زیر اون سن تصمیمات زیاد قاطع و بالغانه ای نمیگیرن .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یک دلیلشم اینه که زن بخاطر موارد زنانه ای که هست مثل بارداری و زایمان زودتر افت میکنه و بقول معروف ش ...

شاید ولی این نظریه توسط مشاورا رد شده چون گفتن شکستگی به روحیه مربوطه اگه زندگیه با عشق شروع شده باشه این جمله معنی نداره

اوتاکو=»انیمه واچر،مانگا ریدر،کاس پلیر(تا حدودی)،گیمر - کی پاپر=»بلینک،آرمی،اکسوال(و مابقی سولویست ها)
پسر عمم ازم خوشش اومده 13 سال اختلاف داریم فعلا خواستگاریم نیومده منتظره یکم بزرگتر بشم 

جن سالتونه؟

قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست....        هنریک ایبسون
@عشقمرده   @بابای،دلسوز   بیایید نظر بدید آقایون هم دعوتن

بنظر من مهم تر از سن شناسنامه ای فهم و شعور دو طرف مهمه چقدر بهم نزدیک باشه و چقدر همدیگر را می فهمند

آباد باشی ای ایران  آزاد باشی ای ایران  از ما فرزندان خود  دلشاد باشی ای ایران
پسر عمم ازم خوشش اومده 13 سال اختلاف داریم فعلا خواستگاریم نیومده منتظره یکم بزرگتر بشم 

😂😂😂😂😂

یه وقت علف زیرپاش سبز نشه 

خب تا بخاد تو بزرگتر بشی اونم پیرتر میشه که

اونو بزارید فریزر

تو رو بزارن تو زودپز