2777
2789
عنوان

آقایون هم نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 79 پست
من 17 اون 30   تاپیکم زده بودم ولی بی پاسخ ماند

وای یه وقت نکنی اینکارو اون خیلی بزرگه همسن بچشی .....یه نفزبود مث شما تاپیک زده بود خیلی پشیمون بود....بشین درستوبخون

قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست....        هنریک ایبسون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ولی این نظریه توسط مشاورا رد شده چون گفتن شکستگی به روحیه مربوطه اگه زندگیه با عشق شروع شده باش ...

دقیقا 

کلا یه چیزی در کشور ما هستش.اینکه زن ایرانی وقتی باردار میشه ،میشینه یه گوشه .خارجی ها ،زایمان و بارداری را جزو عادی از زندگی میدونن و کارهای روزمره شونم راحت انجام میدن همراه با بارداری ...دوم اینکه زن های کشورمون زیاد از حد ،خودش را درگیر مسائلی مثل حسادت ،رقابت و خانواده ی شوهر و ... میکنه و شکسته میشه .دارم میبینم اطرافم خیلی زیاد .. 

من الان باردارم و ورزشمم میرم و جالبه که سرحال تر هم شده قیافه م .همه میگن .دوستامم که ورزشی هستن و زایمان کردن همینجوری هستن .

بهتره بگیم زن ایرانی بله با این اوصاف که گفتم ،تو بارداری شکسته میشه ... 

یه چیز دیگه .شما کلمه ی "شکسته" را فقط در مورد زنان میشنوید اونم از خود زنان !! این همون جامعه ی مردسالاره ها... مرد ولی اسمش میشه "جا افتاده " !!! 

این موضوع را هم باید جزو تغییر فرهنگ خودمون لحاظ کنیم و کلمات ضد زن را حذف کنیم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اینی که من میشناسم اگه دست خودش بود تا الان اقدام کرده بود 

بنظر من برای شما هنوز زوده 

ممکنه موقعیت‌های بهتری هم داشته باشی در آینده 

ولی خب شایدم عاقلانه دوستش داری و احساساتی تصمیم نگرفتی دراینصورت برو دنبال زندگیت چون اگه دوستش داری و ازش بگذری یه عمر پشیمون میشی 

دقیقا  کلا یه چیزی در کشور ما هستش.اینکه زن ایرانی وقتی باردار میشه ،میشینه یه گوشه .خارجی ها ...

کاملا موافقم

نمی خوام به کسی بر بخوره ولی بیشتر اینا سه دلیل داره ازدواج اجباری،سنتی،اعتماد تو مدت کم

اوتاکو=»انیمه واچر،مانگا ریدر،کاس پلیر(تا حدودی)،گیمر - کی پاپر=»بلینک،آرمی،اکسوال(و مابقی سولویست ها)
وای یه وقت نکنی اینکارو اون خیلی بزرگه همسن بچشی .....یه نفزبود مث شما تاپیک زده بود خیلی پشیمون بود ...

دیگه نمیشه شوهرم میشه شوگر ددیم نترس عشقم وقتی اومد خواستگاریم یجوری میچلونمش که خودش با پای خودش بره اگه تاپیکم بخونی میبینی دیگه حق انتخابم برام سخت شده خدایی برو اولین تاپیکمو بخون 

دیگه نمیشه شوهرم میشه شوگر ددیم نترس عشقم وقتی اومد خواستگاریم یجوری میچلونمش که خودش با پای خودش بر ...

حالا خودت هیچ اون بچه طفل معصومت در آینده چقدر با پدرش اختلاف سنی خواهد داشت 🤔🤔🤔

کاملا موافقم نمی خوام به کسی بر بخوره ولی بیشتر اینا سه دلیل داره ازدواج اجباری،سنتی،اعتماد تو مدت ...

مختصر و مفید 👍👍👍

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

دیگه نمیشه شوهرم میشه شوگر ددیم نترس عشقم وقتی اومد خواستگاریم یجوری میچلونمش که خودش با پای خودش بر ...

چشم

[QUOTE=120565535]بنظر من برای شما هنوز زوده  ممکنه موقعیت‌های بهتری هم داشته باشی در آینده  ولی خب شایدم ...[/QUOT]

فعلا باید صبر کنم پسر خیلی خوبیه ولی ترسم همش از آیندس امیدوارم بتونم راه درست رو انتخاب کنم برام دعا کنید

[QUOTE=120565535]بنظر من برای شما هنوز زوده  ممکنه موقعیت‌های بهتری هم داشته باشی در آینده &nbs ...

تو که دوسش داری میخوای باهاش ازدواج کنی چرا میگید بیاید نظر بدید سرکاریم  

حالا خودت هیچ اون بچه طفل معصومت در آینده چقدر با پدرش اختلاف سنی خواهد داشت 🤔🤔🤔

منم با پدرم اختلاف سنیم زیاده ولی رابطمون مثل دوتا دوسته از اون مهم تر اینه که عمم به امید این از دنیا رفت که من مراقب پسرش باشم و همین اذیتم میکنه میترسم اگه ولش کنم مادرش منو نبخشه از یه طرف پسرش از مرگ مادرش بد جور شکست از دست دادن من براش کابوسه

جدی نیست اتفاقاخیلی اهل شوخی و خیلی مهربونهولی خیییلی اختلاف سلیقه داریم

مهربون به کنار....دیوونه بازی یه چیزدیگست