خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
همش ی مشت چرته پرته به خدا تو کل دنیا فقط و فقط مسلمونا ختنه میکنن. مروای اروپایی رو ببین چندتاشون میکروب و عفونت گرفتن؟همه شون هم از مردای ما بلندتر و سالم تر. ی رسمه غلط و مزخرفه که مونده واسمون
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من ده روزگی ختنه کردم الان ۲۱ماهشه گوشت اضافه اورده نمیدونم باید چه خاکی تو سرم کنم دارم از استرس می ...
این به خاطر اینه دکتر حاذق و خوبی بچه ات رو ختنه نکرده ....دکتر پسرم گفت نهایتا تا سه ماه اول بهترین زمان هست برای ختنه البته اگه بچه سالم باشه و مشکلی نباشه . بچه هایی کهزود بدنیا اومدن یا نارس هستن و یا زردی دارن بهتره با دکترشون مشورت بشه بعد ختنه بشن
برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
کاری به دین هم نداشته باشیم این یه جورایی عمل زیباییه کسایی که نمیکنن بعدا برای رابطه اشون مشکل ایجاد میشه و اعتماد به نفس ندارن شما برو نظر سنجی راجع به این موضوع رو ببین تو خود آمریکا نود درصد دخترا حاضر نیستن با کسی که ختنه نشده رابطه داشته باشن
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲