2777
2789
عنوان

بهترین زمان ختنه نوزاد چند ماهگیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 239 پست
به نظرمن سنتی احتماخطاش کمتره لیزری وحلقه احتمال برگشت داره من خودم حلقه انجام دادم برای پسرم امان ...

خیلی درد داشت خواهر زاده ت اخه پسرم گوشت اضافه اورده احتمالا باز ختنه بشه خیلی میترسم 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
۱۸ سالگی. چون خودش تصمیم میگیره و ما اعتقاداتمون را به بچه تحمیل نمی کنیم

این که اعتقادی نیست که همه ادیان دارن اینو تو همه دنیا یه چیز اثبات شده است

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی میترسیدم

ولی هرچه زودتر ختنه کنی بهتره

تو نت بزن فواید ختنه رو...جلوی خیلی از عفونتا رو میگیره

یکی دو روز اولش یکم اذیت میشه بعدم خوب میشه

بزرگتر که بشه از نظر روانی روش تاثیر بدی میزاره

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...
بحث سلامتیه  ختنه از تجمع میکروب جلوگیری میکنه

همش ی مشت چرته پرته به خدا تو کل دنیا فقط و فقط مسلمونا ختنه میکنن. مروای اروپایی رو ببین چندتاشون میکروب و عفونت گرفتن؟همه شون هم از مردای ما بلندتر و سالم تر. ی رسمه غلط و مزخرفه که مونده واسمون

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
با عرص پوزش نمیدونم اینو از کجاتون دراوردین . اصلا کاری به دین ندارم ولی امروزه ثابت شده اسلام هر چی ...

توضیح دادم بالا

اما در حالت کلی هم به صلاحه طبق اعتقاد و عرف جامعه عمل شه

مطمینا کار اشتباهی نمیکنین

من ده روزگی ختنه کردم الان ۲۱ماهشه گوشت اضافه اورده نمیدونم باید چه خاکی تو سرم کنم دارم از استرس می ...

این به خاطر اینه دکتر حاذق و خوبی بچه ات رو ختنه نکرده ....دکتر پسرم گفت نهایتا تا سه ماه اول بهترین زمان هست برای ختنه البته اگه بچه سالم باشه و مشکلی نباشه . بچه هایی کهزود بدنیا اومدن یا نارس هستن و یا زردی دارن بهتره با دکترشون مشورت بشه بعد ختنه بشن 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
چرا عزیزم نظریات علمی میگه

ختنه باعث کم شدن لذت جنسی و زود انزالی هم میشه

اگه اشتباه انجام شه که مشکلات اساسی دیگه ای به وجود میاره

اون فوایدی هم که ازش میگن صرفا با رعایت بهداشت قابل حله، 

خیلی درد داشت خواهر زاده ت اخه پسرم گوشت اضافه اورده احتمالا باز ختنه بشه خیلی میترسم 

7روزگی ختنه کردن

بعد فکرکنم دوماهش بودمتوجه شد

چون این دفعه سطحی تره دردش کمتره 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
این به خاطر اینه دکتر حاذق و خوبی بچه ات رو ختنه نکرده ....دکتر پسرم گفت نهایتا تا سه ماه اول بهترین ...

جزو بهترین دکتراست کل فامیل و کل شهر اونجا ختنه شدن 😥نمیدونم چرا همچین شد😫

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
7روزگی ختنه کردن بعد فکرکنم دوماهش بودمتوجه شد چون این دفعه سطحی تره دردش کمتره 

منم ده روزگی ختنه کردم چنددکتر پسرم میگه بزرگتر بشه خوب میشه ولی من خیلی میترسم 

همش ی مشت چرته پرته به خدا تو کل دنیا فقط و فقط مسلمونا ختنه میکنن. مروای اروپایی رو ببین چندتاشون م ...

باشه شماختنه نکن

اگریکم مطالعه میکردی این حرف نمیزدی

کاملا نظرت برخلاف نظرجهانی هست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
همه ی ادیان ندارن

کاری به دین هم نداشته باشیم این یه جورایی عمل زیباییه کسایی که نمیکنن بعدا برای رابطه اشون مشکل ایجاد میشه و اعتماد به نفس ندارن شما برو نظر سنجی راجع به این موضوع رو ببین تو خود آمریکا نود درصد دخترا حاضر نیستن با کسی که ختنه نشده رابطه داشته باشن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲