2777
2789
عنوان

دید خانم ها نسبت به مردی که تا سی و دو سالگی ازدواج نکرده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 92 پست
الان خیلی از پسرا در سنین بالاتر هم مجردنسن ازدواج بالا رفتهخصوصا پسر که باید به یه سری چیزهای مالی ...

پس یک چیز نرمال هست با توجه بنظر شما 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثال بارز عموی خودم😂الان ب همه چی رسیده خونه و ماشین انچنانی ولی همچنان میگع دختر خوبی وجود ندارد ک ...

کاملاً صحیح میفرمایید

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

الان سنتون مناسب ازدواجه.. ولی به نظرم ازین سن بگذرین دیگه سخت میشه چون دخترایی که به سن شما بخورن ک ...

مرسی از دلگرمیتون . 

درسته 

اما من میگم داره عقب میفته و باید ازدواج کنه چون اطرافم هستن و اینکه اگه بگذره ازدواجش سخت‌تر میشه

آره.

حرفتون صحیح هست اما مشکله

اگه توی اون مدت دست آوردی داشته باشه تحسین برانگیزه ولی اگه نه هیچی نداشته باشه ذهن آدم درگیر دلایلش ...

دقیقا هم این هم اینکه این دستاورد ها دستاوردهای خودش هم باشه جیب مامی و ددی دستاورد به حساب نمیاد 

حتما خونه مجردی داشته و ازدواج سفید کرده🤣

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

با این اوضاع مالی وضع جوان ها و بی بند و باری ها عجیب نیست. ولی اگر مرد سالمی باشه و تونسته باشه یه ماشین و یه شغل ثابت داشته باشه خوبه.

انشاالله به زودی با دختر مناسب خودش هم ازدواج میکنه و خوشبخت میشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

دقیقا هم این هم اینکه این دستاورد ها دستاوردهای خودش هم باشه جیب مامی و ددی دستاورد به حساب نمیاد

موافقم 

با این اوضاع مالی وضع جوان ها و بی بند و باری ها عجیب نیست. ولی اگر مرد سالمی باشه و تونسته باشه یه ...

بحمدالله سلامتی هست. ان شاء الله 

حتما خونه مجردی داشته و ازدواج سفید کرده🤣

OOoOoOOh myyyy GoOOod

🌹

من ب شخصه مرد بالای ۳۰ رو برای ازدواج میپسندم هم برام جذابتره و هم چ از نظر مالی چ فکری ب ی ثباتی رس ...

دیدگاهتون عالیه.‌

آقایونم مگه محدودیت دارن و دید بدی نسبت بهشون دارن؟😂😂

تو ۴۰ سالگی زن ۲۰ ساله می خوان 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."