2777
2789
عنوان

وای که دارم دیونه میشم

161 بازدید | 17 پست

تو رو خدا قضاوت نکنید من حالم بدتر از این حرفاست 

اگه میتونید مرحم باشید نمیتونید لطفا کامنت نذارید

تا میام چشامو ببندم همینجوری فکر و ناراحتی و غم سرازیر میشه تو سرم

عین فیلم از جلو‌ چشمم میگذره

الانم دارم گریه میکنم به حال خودم

فقط ۲ ۳ ساعت تونستم بخوابم

اولین بار که یکی اومد تو زندگیم مامانش مخالف بود و رابطه تموم شد خیلی عذاب کشیدم سر اون

خیلی وقت بعدش با یکی همینجوری اتفاقی آشنا شدم خیلی خوب بود اینو بعدا فهمیدم

اینم به دلایلی نشد بشه که با هم وارد رابطه بشیم چندوقته دیگه عروسیشه🥲

ادامش پارت بعدی میگم

الان دارم به حال و بخت و تنهایی خودم گریه میکنم

دلم میخواد یکی بیاد بغلم کنه بگه آروم باش

بگه تو حالت خوب میشه

اصلا بگه همه اینا خوابه

من خیلیییی تنهام تو زندگیم 💔🙂دلم یه رفیق مثل خواهر میخواد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچ وقت بخاطر نداشتن ی مرد تو زندگیت غصه نخور من خودم دوتا بچه هم دارم وهمسرمم آدم خوبیه اما زندگی خیلی سخت و طاقت فرسا شده الان همه متأهلاآرزوشون مجردیه پس لذت ببر از مجردی ک متاهلی هیچی توش نیس

عزیزم دنیا همینه هر اومدنی یه رفتنی داره جدایی داره بالا پایین داره غم و شادی داره اینو بدون گلم هیچی تو این دنیا همیشگی نیس میشه تجربه و به امید خدا در آینده برات یه موردی پیدا بشه که بگی چه عالی که اون قبلیه نشد 🤗

عزیزم هیچ وقت بخاطر نداشتن ی مرد تو زندگیت غصه نخور من خودم دوتا بچه هم دارم وهمسرمم آدم خوبیه اما ز ...

بخاطر نبودن مرد تو زندگیم نیست

من بابام بینظیره

ولی از غم دلم هیچی کم نمیشه که من الان حالم بده ولی دوستم یه احوالی ازم نمیگیره 

دوستی که من براش هرکاری کردم

عزیزم دنیا همینه هر اومدنی یه رفتنی داره جدایی داره بالا پایین داره غم و شادی داره اینو بدون گلم هیچ ...

عزیزم من الان خوابگاهیم

باور کن ۹۰ درصد حالشون خوبه ولی من همیشه شاهد حال خوب بقیه بودم و براشون خوشحال بودم

همیشه خودم بودم که نرسیدم که نشده نه که بد باشم قسمت زندگیه من اینه

بخاطر نبودن مرد تو زندگیم نیستمن بابام بینظیرهولی از غم دلم هیچی کم نمیشه که من الان حالم بده ولی دو ...

ول کن بابا محتاج محبت هیچکس جز خانوادت نباش هیچکس جز خودت رفیقت نیس انقد ضعف از خودت نشون نده الان همه دنبال منافع خودشونن

عزیزم من الان خوابگاهیمباور کن ۹۰ درصد حالشون خوبه ولی من همیشه شاهد حال خوب بقیه بودم و براشون خوشح ...

عزیزم ما که از همه چیه زندگی دیگران خبر نداریم یا از دلشون که چی ها میگذره ولی به روی خودشون نمیارن ، گلم اگه قسمتت نشده حکمتی توشه که خدا بد بنده اشو نمیخواد که حتما بهتره اشو برات گذاشته کنار 

بعضی موقع ما چیزایی ناراحتمون میکنه که به نفعمون بوده و برعکسم میشه 

گلم آرزو میکنم از دل خوشحال باشی عمیقا 

عزیزم ما که از همه چیه زندگی دیگران خبر نداریم یا از دلشون که چی ها میگذره ولی به روی خودشون نمیارن ...

عزیزم ببخش اینجوری میگم من این حرفا رو از بر بلدم

فقط دلم یه آغوش میخواست که راحت بتونم حرف بزنم باهاش

همین

عزیزم ببخش اینجوری میگم من این حرفا رو از بر بلدمفقط دلم یه آغوش میخواست که راحت بتونم حرف بزنم باها ...

عزیزم من انقد بلد بودم ولی خلوت با خدا هم خیلی میتونه بهت کمک کنه فقط خداست که بی هیچ قضاوتی شنونده و آروممون میکنه 🤗