2777
2789
عنوان

بهترین زمان ختنه نوزاد چند ماهگیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 239 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی درد داشت خواهر زاده ت اخه پسرم گوشت اضافه اورده احتمالا باز ختنه بشه خیلی میترسم 

پسرمنم گوشت اضافه اورده پیش یه دکتردیگه هم بردم گفت مهم اینه ک ختنه گاهش دیده بشه گوشت اضافه در اورده مهم نیست

فقط گفتم من نشنیدم و ربطش رو به ختنه متوجه نشدم که چیه اصلا

هیچ ربطی نداره. یکی اومد یه استدلالی داد که چون میگین ختنه نکنین تا ۱۸ پس واکسن هم نزنین.  که من گفتم این دوتا قابل مقایسه نیستن. ختنه جون کسی را نجات نمیده ولی واکسن جون آدم ها را نجات میده

زن =مرد
شما مگه امریکا نبودی؟ حتما یادت نبست توی فرمی که توی بیمارستان پر میکنی واسه رجیستر کردن مذهب رو م ...

خير مذهب نميپرسن 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
خير مذهب نميپرسن 

من تازه فرم رو پر کردم

توی فرم خواسته بود که بنویسم

کانادا که اینجوریه

فکر کنم واسه اینکه بدونن اگه کسی بخواد تو اتاق مرد نیاد یا این حرف ها

من خواهرم هم بچش امریکا به دنیا اومد و نه پرسیدن ازش راجب ختنه نه اینکه ختنه کرد

خوش ب حالت انشالله همیشه همه کاراش همینقد بیدردسر پیش بره دست راستش هم روسرما😧 من ک پیر شدم سر ختنه ...

عزیزم بمیرم برات آبجی جونم.نگران نباش.دوست منم همینطورشد دوباره ختنه کرد خوب خوب شد.اصلا دلواپسش نباش.قربون دل مهربونت بشم.🌹🌹🌹❤❤❤

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
عزیزم بمیرم برات آبجی جونم.نگران نباش.دوست منم همینطورشد دوباره ختنه کرد خوب خوب شد.اصلا دلواپسش نبا ...

خدا نکنه عزیزم. مرسی گلم. 4 سال میگذره ولی کلا انگار رشدش پس افتاد بعد اون خونریزی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
پسرمنم گوشت اضافه اورده پیش یه دکتردیگه هم بردم گفت مهم اینه ک ختنه گاهش دیده بشه گوشت اضافه در اورد ...

واقعا خیلی میترسم از ختنه شدن دوباره اخه پسرم همینجوریشم همش در حال جیغ و داد و گریه است😖

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
منم همینو میگم میگم این ی رسمه ی تصمیم فرهنگیه بیشتر تا ی تصمیم پزشکی باشه. ممکنه باعث کاهش احتمال ا ...

خب اونایی  انجام ندادن و کاری ندارم.....اما من  ب دو دلیل بچمو ختنہ کردم یکی دین اسلام گفتہ مرد مسلمون باید ختنہ بشہ.دوما بخاطر سلامتی....چون اثبات شدس ک در عفونت مردان تاثیر دارہ

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
خب اونایی  انجام ندادن و کاری ندارم.....اما من  ب دو دلیل بچمو ختنہ کردم یکی دین اسلام گفت ...

دین اسلام گفته. ول بهتر نیست صبر کرد تا خودشون تصمیم بگیرن که مذهبی میخان باشن یا نه؟ تاثیرش در پیش گیری از عفونت کمه و بیش تر درمورد عفونت های انتقالی در روابط هم جنس گراهاس. این یه مسئله ی فرهنگیه بیشتر تا علمی. 

زن =مرد
دین اسلام گفته. ول بهتر نیست صبر کرد تا خودشون تصمیم بگیرن که مذهبی میخان باشن یا نه؟ تاثیرش در پیش ...

خب من چیکار ب بقیہ دارم من ترجیح میدم انجام میدم شما ندہ......بچہ ک باشع کمتر اذیت میشہ و تو ذھنشم نمی مونہ زشت نیس ی بچہ ۳-۴ سال ب بالا برہ ختنہ؟؟؟ اصن اون بچہ ترس و استرس میگیرہ ک......

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
خب من چیکار ب بقیہ دارم من ترجیح میدم انجام میدم شما ندہ......بچہ ک باشع کمتر اذیت میشہ و تو ذھنشم ن ...

هر نظری درست نیست. بچه اتفاقا تو ناخوداگاهش میمونه بزرگترش علاوه بر ناخوداگاه تو حافظه میمونه.داری بقیه را راهنمایی میکنی برای همین درمورد نظرت قضاوت کردم. 

زن =مرد