2777
2789
عنوان

بهترین زمان ختنه نوزاد چند ماهگیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 239 پست
الان دیگه دیره بچه دست وپامیزنه باید۳روزگی ختنه میکردی من پسرم۳روزش بود ک ب روش سنتی ختنه کردمش

زوده من بچه ام تا دوماه و نیم زردی داشت هی بچه ام ۵ بار رفت تو دستگاه فقط بعدشم گفتن انزیم کبدیش بالاه داشتم سکته میزدم سه ماه شد ازمایش دادیم گفتن بالا نیست به پیوند کبد فکر میکردیم حتی از اولش تا الان پر استرس بود الانم ک پوست صورتش قرمز شده دکتر گفت پوستش حساسه ۱۷۰فقط پول دارو دادیم 

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۸ سالگی. چون خودش تصمیم میگیره و ما اعتقاداتمون را به بچه تحمیل نمی کنیم

بحث سلامتیه 

ختنه از تجمع میکروب جلوگیری میکنه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
كدوم روش بهتره ؟ سنتي يا حلقه

به نظرمن سنتی احتماخطاش کمتره

لیزری وحلقه احتمال برگشت داره

من خودم حلقه انجام دادم برای پسرم امانباید مثلا ده روزگی فکرکنم به این روشها انجام داد شاید برگرده

45روزشون بود

خواهرم7 روزگی لیرزی انجام دادن بعد چندماه بردن دکتردیدن خوب ختنه شده یباردیگه انجام دادن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بهترینش10روزگیه ولی من چون بچم نارس دنیا اومد دکترش گفت 2سالش که شد ختنه ش کنید

دوسالگی معمولا دکترا ختنه نمیکنن. چون تو سنی نیست ک حالا بیهوش کردنش بی اهمیت باشه.از طرفی هم ممکنه با بیحسی ممکنه هیچوقت یادش نره. من ک با چندتا دکتر مشورت کردم گفتن سه ماه ک رد شد دیگ ختنه نکن تا بعد 7 سال. چون ممکنه تو صمیر ناخوداگاهش بمونه و همین بشه ی استرس یا فوبیا.   

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اعتقادات چیه میدونستی ختنه کردن چقدر جلوی ورود و تجمع میکروب رو تو پسرها میگیره خود یهودیا هم الان ه ...

نظریات علمی نمیگه اینو

مثل این میمونه که بگن موهاتونو کچل کنیید که مثلا شپش نگیرید

اگه کلی مزایا براش میگن کلی مضرات هم تعریف شده

صرفا عرفی و اعتقادی هست

من ده روزگی ختنه کردم الان ۲۱ماهشه گوشت اضافه اورده نمیدونم باید چه خاکی تو سرم کنم دارم از استرس میمیرم😭

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
زوده من بچه ام تا دوماه و نیم زردی داشت هی بچه ام ۵ بار رفت تو دستگاه فقط بعدشم گفتن انزیم کبدیش بال ...

خیلی سخته درکت میکنم منم پیر شدم از بس غصه واسترس داشتم کلا بچه مادرو پیر میکنه.خدا خودش حافظ همه ی بچه ها باشه

درسته این از همه بهتره

با عرص پوزش نمیدونم اینو از کجاتون دراوردین . اصلا کاری به دین ندارم ولی امروزه ثابت شده اسلام هر چی گفته علم پزشکی هم تایید کرده . ختنه صرفا برداشتن پوستی هست که با گذشت زمان زیرش پر از عفونت میشه و محل تجمع باکتری میشه ....باز میل خودتونه میخواین صبر کنید تا 40 سالگی ....من که پسرم 40 روزش بود ختنه شد 😉

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
زوده من بچه ام تا دوماه و نیم زردی داشت هی بچه ام ۵ بار رفت تو دستگاه فقط بعدشم گفتن انزیم کبدیش بال ...

ببین ختنه برای اینها خطری ایجادنمیکنه

اگربچت دوست داری میخوای اذیت نشه خاطره بدنداشته باشه

الان که کوچیک حتما انجام بده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود