2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

618 بازدید | 65 پست

سلام‌اولین باره در مورد خانواده همسرم چیزی مینویسم چون خدایی خوبن هم مادر هم خواهر شوهرم ولی یه اخلاق بدی دارن یا شاید از نظر خیلیا این اخلاقشونم خوب باشه اینه که لباس هاشون رو جابجا میکنن باهم یعنی لباس های بچه هاشون و خودشون رو میدن به اقوام و یه چیزایی میگیرن و من به شددددددت از این‌کار بدم میاد خواهر شوهرم هر چی لباس از بچه هاش مونده میده من تن دخترم کنم و من هیچوقت این کارو نکردم واقعا نمیفهممش میبینه من تن دخترم نمیکنم لباس کهنه هاشونو ولی بازم‌میده حالا دیروز مادرشوهرم یه مانتو واسم اورده میگه بیا این مال تو اون مانتوتو بده من 

من همینجور هاج و واج نگاش کردم اصلا دوست ندارم اینکارو کنم بهشون گفتم ببخشید مامان میدونم شما لطف داری به من ولی من اینو نمیپوشم بدین به هر کی که دلتون میخواد اونموقع جلو من چیزی نگفتم و خندیدن 

حالا امروز زنگ زدن شوهرم که اره مژگان دلش نمیخواد لباس های مارو بپوشه مگه ما کثیفیم مگه چمونه شوهرم هم بهشون گفته بابا اون اخلاقش اینجوریه دوست نداره وقتی نمیخواد من نمیتونم مجبورش کنم

حالا شوهرم با من بحث میکنه چرا قبول نکردی خب چیکار کنم خیلی بدم میاد بخدا دست خودم‌نیست چندشم‌ میشه 

چرا دلشون میخواد رو لباس پوشیدن من هم نظر بدن اعصابم خیلی بهم ریخته ببخشید طولانی شد😓

و خدایی که به شدت کافیییییست❤

قبول نکن 

با شوهرت صحبت کن اون قانع شه بقیه مهم نیستن

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش برخورده

میگرفتی مینداختی سطل آشغال

میگفتی من مانتوی خودمو دوست دارم و فعلا دارم استفاده میکنم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

کار خوبی کردی ک نگرفتی منم راستش خوشم نمیاد لباس کس دیگه رو بپوشم حتی دلمم نمیاد لباسهای پوشیده شدم‌رو بدم به کسی دلم میسوزه حتی اگه در حد نو باشن

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
حق داری والله  چندبار رد کنی دیگه تقاضا نمیکنن

الان شوهرم بهشون گفت دیگه چیزی به مژگان ندین چه خوب چه بد 

خوهرشم زنگ زد گفت لباس هایی که دادم رو پس بدین 

منم اصلا دست بهشون‌ نزدم

و خدایی که به شدت کافیییییست❤

اجازه نده همسر و خانواده ش اخلاق خودشونو قالبت کنن...خیلی رک یه بار که نشستین بگو من دوس ندارم لباس کسیو تنم کنم لباسمم به کسی نمیدم..اخلاقم اینجوریه..تمام

رک و راست و بدون رودربایسی بگو فوقش گلایه میکنن و سرسنگین میشن یه مدت ولی میزارن کنار

دوست گرامی که با نظر بنده مخالفی میتونید منو ریپلای نکنید.....چون نه شما میتونید منو متقاعد کنید نه من وقت دارم شمارو متقاعد کنم..😊😊میشه اینقد تو تاپیک دیگران ننویسید این چه تاپیکیه..این‌چه سوالیه...این چه..به جاش به خودتون بگید اگه دروس ندارم میتونم تو تاپیک شرکت نکنم😶   به نظر من اینجامحیط خوبیه برای :حرف زدن.نظر دادن.سوال پرسیدن.جواب گرفتن.رد و بدل نظرات.اشنایی با اداب و رسوم،عقاید،دیدگاه ،نظرات و طرز فکر دیگران...پس چه خوبه که بدون توهین با هم خوب باشیم ....میشه اینقدر راجب نظر دیگران،نظر ندیم😑لطفن.....میشه وقتی کسی سوال جنسی میپرسه نریزید سرش؟؟🙄🙄

بهترین کار رو کردی اولش یه کم ناراحت میشن بعد دیگه عادت میکنن

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.