سلاماولین باره در مورد خانواده همسرم چیزی مینویسم چون خدایی خوبن هم مادر هم خواهر شوهرم ولی یه اخلاق بدی دارن یا شاید از نظر خیلیا این اخلاقشونم خوب باشه اینه که لباس هاشون رو جابجا میکنن باهم یعنی لباس های بچه هاشون و خودشون رو میدن به اقوام و یه چیزایی میگیرن و من به شددددددت از اینکار بدم میاد خواهر شوهرم هر چی لباس از بچه هاش مونده میده من تن دخترم کنم و من هیچوقت این کارو نکردم واقعا نمیفهممش میبینه من تن دخترم نمیکنم لباس کهنه هاشونو ولی بازممیده حالا دیروز مادرشوهرم یه مانتو واسم اورده میگه بیا این مال تو اون مانتوتو بده من
من همینجور هاج و واج نگاش کردم اصلا دوست ندارم اینکارو کنم بهشون گفتم ببخشید مامان میدونم شما لطف داری به من ولی من اینو نمیپوشم بدین به هر کی که دلتون میخواد اونموقع جلو من چیزی نگفتم و خندیدن
حالا امروز زنگ زدن شوهرم که اره مژگان دلش نمیخواد لباس های مارو بپوشه مگه ما کثیفیم مگه چمونه شوهرم هم بهشون گفته بابا اون اخلاقش اینجوریه دوست نداره وقتی نمیخواد من نمیتونم مجبورش کنم
حالا شوهرم با من بحث میکنه چرا قبول نکردی خب چیکار کنم خیلی بدم میاد بخدا دست خودمنیست چندشم میشه
چرا دلشون میخواد رو لباس پوشیدن من هم نظر بدن اعصابم خیلی بهم ریخته ببخشید طولانی شد😓