2777
2789
عنوان

مدیریت تیپ شوهرتون (بیاین لطفا)

657 بازدید | 70 پست

سلام بچه ها

از متاهلا کمک میخام

یوقتایی تیپ شوهرمو دوس ندارم اصلا..خیلی روی اعصابم میره

بنظرتون باید چجوری بگم بهش ک فلان چیزو نپوش یا بپوش

بهشون برمیخوره یا نه؟

حل شدنی هست این قضیه ؟

کیا کلا تیپ شوهرشونو خودشون طبق سلیقشون ساختن

سخت بود ولی تونستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم میشه امروز من بگم چی بپوشی 

خیلی دوس دارم ی بار با سلیقه من تیپ بزنی 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

من همیشه خودم لباس های شوهرمو میخرم ب دلم مونده برای خودش خرید کنه 😒

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

من َساختم 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

شوهرم کلا خودش خوش سلیقست.

ولی خب نظرمیپرسه منم رک میگم نه بهت نمیاد اون یکی بهتره،اونم گوش میکنه

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

شوهرم اصلا ب لباساش کار نداره

حتی خرید هم نمیره من میرم میخرم براش حتی کفش😐

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

میتونی لباسهایی رو که دوست داری بخری بهش هدیه بدی 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم