2777
2789

من دوقطبیم 

احتمال میدم پسرمم دوقطبی باشه  خیلی براش ناراحتم از شدت ناراحتی قلبم داره مچاله میشه  پرخاشگریش الان یه ماهه که مدرسه ها شروع شده این قدر زیاااده که  همه ی بچه ها ی کلاس رو یه فصل کتک زده همه رو حرفای زشت میزنه به مرز جنون میرسه همش میگه خودم میکشم  داروی قوی هم می خوره   می خوام به دکتر بگم اگر غیر دارو راه دیگه ای هست انجام بده حالا با شوکی یا بستری چیزی ؟ 

این قدر زیاده عصبانیتش 

نگم که خودمم گاهی از دستش چوب می خورم  

بعد که زد  یا عصبانیتش خالی کرد میشینه گریه میکنه  های های  بعد میگه خودم میکشم کلا درگیری داریم باهاش 

خانواده ها هم اعتراض دارن از دستش

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره میره؟ حتما در کنار دارو مشاوره هم لازم دارهچقدر سخته شرایط😢

خیییلی سخته 

نوشتن حق مطلب ادا نمی کنه 

روزای سختیو داذم می گذرونم همش استرس دارم 

همش منتظر پیامک خانواده هام 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عزیز دلم میدونم خیلی سخته من مربی مهدکودک بودم و بچه ام این شکلی بود باهاش خیلی بازی میکردم و به حرف دلش گوش میکرد خیلی باهوش هستن این بچه ها و اینکه کلاس ورزش ثبت نامش کن به نقاط قوتش تمرکز کن ،قربونت برم فقط هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباش بچه من دارو هم میخورد اما زیاد اثر نداشت طی روز ببشتر باهاش حرف بزن اینا همه تجربه ام بود گلم 

مشاوره میره؟ حتما در کنار دارو مشاوره هم لازم دارهچقدر سخته شرایط😢

اره چندبن جلسه رفت اصلا تکونش نداد 

ولی می خوام دوباره جای دیگه بفرستمش 

فقط امام رضا اومد تو دلم،به حق امام رضا هم شماهم پسر نازنینت خوبه خوب بشید بلا ازتون دور،آیه الکرسی ...

مرسی 🌹

عزیز دلم میدونم خیلی سخته من مربی مهدکودک بودم و بچه ام این شکلی بود باهاش خیلی بازی میکردم و به حرف ...

ورزش با هیچ کی نمی سازه 

فقط می تونه شنا بره که تکیه 

سلام اگه به طب اسلامی اعتقاد دارین یه کانال هست به نام تنها مسیر آرامش داخل ایتا برای این جور بیماری ...

نه ندارم 

با این حجم از پرخاشگری اگه بزنه بلایی سر همکلاسیاش بیاره که گرفتار میشید!! به دکترش گفتی افکار خودکشی داره؟!

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

با این حجم از پرخاشگری اگه بزنه بلایی سر همکلاسیاش بیاره که گرفتار میشید!! به دکترش گفتی افکار خودکش ...

اره. 

میگه از بیش فعالیشه. اخه بیش فعالی و پرخاشگری داره 

دیگه دارو اصلا اثری نداره روش