2777
2789
ورزش با هیچ کی نمی سازه فقط می تونه شنا بره که تکیه

میدونم عزیزم بچه منم همین بود اصلا خیلی بیشتر از هم کلاسی هاش درس رو میفهمید کتابها رو میفهمید ،کلاش شنا هم خوبه عزیزم خداوند بهت صبر و توانایی بده ،فقط مواظب باش شوهرت کتکش نزنه همه چی بدتر میشه

فقط امام رضا اومد تو دلم،به حق امام رضا هم شماهم پسر نازنینت خوبه خوب بشید بلا ازتون دور،آیه الکرسی ...

امام رضا خوده معجزه اس انشاالله هممون هر مراد خیری که تو دلمونه امام رضا خودش از خدا بخواد حاجت روا بشیم 😭 😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم بچه منم همین بود اصلا خیلی بیشتر از هم کلاسی هاش درس رو میفهمید کتابها رو میفهمید ،کلاش ...

نه نمی زنه 

برام دعا کن خداوند یک چاره ای پیش روم بزاره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ورزش با هیچ کی نمی سازه فقط می تونه شنا بره که تکیه

به نظرم  ورزشهای رزمی یا بوکس بفرست تا خشمشو در همچین ورزشهایی خالی کنه، حتما جلسات مشاوره رو بطور مرتب در یک مرکز که تجربه اینجور بچه ها دارن دنبال کن ، متاسفانه کار با چند جلسه در نمیاد شاید سالها جلسات  لازم باشه

محبت کردن و وقت گذاشتن برای بچه یادت نره ، شنونده باش برای حرفهاش ، رفتار خودتون. با بچه چطوره؟ تنبیه فیزیکی دارین؟  

و در نهایت واقعا از خدا برات صبر آرزو میکنم و بهبود بچه ، کاملا میتونم درک کنم چه فشار زیادی روی خود شما هست   

به نظرم ورزشهای رزمی یا بوکس بفرست تا خشمشو در همچین ورزشهایی خالی کنه، حتما جلسات مشاوره رو بطور م ...

نه تنبیه فیزیکی نداریم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

به نظرم برای یه مدت مدرسه رو بیخیال بشید ، نره مدرسه ، اصلا مهم نیست.  اینجوری حداقل فشار درس و همکلاسی ها از روی اون برداشته میشه و استرس درگیری و شکایت خانواده ها هم از روی شما .

با دکترش درباره داروهاش و اثرشون صحبت کن و اگه لازمه تغییرشون بده ، در کنارش به جای مدرسه بذار کلاس هایی که خیلی دوست داره خودش ، حالا ورزش باشه مثل شنا ( آب یه آرامشی داره با خودش ) یا هنری مثلا سفالگری یا هرچیزی . زیاد برید داخل طبیعت ، همین طبیعت و آرامشش یکم انرژی منفی آدم رو کم میکنه . البته جلسه های مشاوره با یه مشاور کاربلد رو هم داشته باشه ، فضای مجازی یا بازی های کامپیوتری و موبایلی رو هم جایگزین کن براش با یه کار دیگه چون همینا هم اثر دارن توی عدم تمرکز و عصبی شدن آدم 

ان شاالله بهتر میشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چند سالشه؟؟ شاید داروهاش اشتباهین.یا نمی خوره.شاید بیش فعاله.شاید واقعا از چیزی عصبانیه

۱۲ سالشه 

اره بیش فعالی رو که داره و پر خاشگری رو 

داروهاش درستن 

خودم هر شب میدم دهنش 

تابلایی سربچه های مردم نیاورده فعلاکلاس روبی خیال شید خدایی نکرده بلایی سربچه مردم نیاره

اره 

امروزو که رفت 

شنبه و یه شنبه نمی فرستمش تا یکشنبه وقت دکتر داره ببینم چی میگه 

باید یکم هرروز بره بیرون انرژیش تخلیه بشه  غذاهای سرخ کردنی  کاکائو قند وشکر مصنوعی هم براش بده  سالاد کاهو   خرفه خنکی بهش بده    @Setare_mobin

این کانال ایتاست مشاورای طبی  اسلامی داره   اینترنتی نوبت میده تلفنی باهات صحبت میکنن