2777
2789
عنوان

مدیریت تیپ شوهرتون (بیاین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 70 پست
منم دوس دارم ولی میگه رئیسمون گیر میده ب ریش!

به نظرم مرد باید ریش داشته باشه اخه چیه صورتشو تیغ میزنه از صورت منم تمیز تر میشه 😁

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم کار میکنم روشوهرم که ریش بزاره ولی یکم که درمیادمیره به قول خودش شیش تیغ میکنه ولی من ریش د ...

آخه شوهر من تپل و گرده صورتش، وقتی ریششو میزنه صورتش مثل یه دایره گنده و گرد میشه، بهش گفتم ببین شما صورتت درشت و گرده ولی وقتی ریش پروفسوری میذاری صورتت کشیده و قشنگ میشه، خداوکیلی هم عین واقعیت گفتم، اونم قبول کرد گفت آره درست میگی

آخه شوهر من تپل و گرده صورتش، وقتی ریششو میزنه صورتش مثل یه دایره گنده و گرد میشه، بهش گفتم ببین شما ...

شوهرمن ۲۷سالشه وقتی ریششو میزنه میشه ۱۶ ساله باور کن هیچکی باورش نمیشه ۲۷سالست اعصابم خورد میشه فوقالعاده بیبی فیس میگم ریش بزار من دوست دارم بهش نگفتم بخاطر بیبی فیسیش میخوام که ریش بزاره اگه بفهمه همیشه میزنه ریششو😕

اره فقط نگرانم ک دلخور نشه

یواش یواش بهش بگو ببین نظر خودش چیه، اگه عکس العمل شدید نشون نداد با مهربونی بهش بگو ببین چی میگه... اگه هم استقبال نکرد ناراحت نشو... شاید زمان لازم داره، چند وقت دیگه دوباره یواش بگو بهش... 

شوهرمن ۲۷سالشه وقتی ریششو میزنه میشه ۱۶ ساله باور کن هیچکی باورش نمیشه ۲۷سالست اعصابم خورد میشه فوقا ...

ناااازی... آره بگو ریش خیییییییلی بهت میاد 😅 اونقدر بگو بگو خودشم باورش شه... والا چه معنی میده سن آقا کمتر دیده شه 😉

ناااازی... آره بگو ریش خیییییییلی بهت میاد 😅 اونقدر بگو بگو خودشم باورش شه... والا چه معنی میده سن ...

اره دارم همینکارو میکنم مثلا توفیلمی جایی میبینم یکی ریش گذاشته همش میگم چقد خوبه مرد ریش داشته باشه الان ده روز ریششو نزده🤭🤭