2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چقدر میاد خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 84 پست

استارتر بنده خدا میخواد خوبی کنه .

وقتی این همه میاد و باهاتون تماس میگیره

قدر بدون و احترام‌بذار .

نیمه ی پر لیوان رو ببین .

من کاملا ته حرفات رو درک میکنم عزیزم .

ولی مطمعن باش بچه بزرگتر بشه شما بیشتر میری اون کمتر میاد.

قبل بچه دارشدنت هم در این حد میومد ؟

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

من عیدبه عید البته طبقه بالای ماست دوست داشتم بیشترمیومداماکلاجایی نمیره برعکس من که عاشق مهمونم ...

خودتون چند وقت یکبار میرید ؟

آخه من خودم طبقه ی بالاام من دو هفته یکبار میرم .اونا دوماه یا سه ماه یکبار دعوت میکنم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعدزایمانم مادرشوهرم هفته ای سهبارمیومد خونمون.هرروز زنگ میزد.برانهاریاشام نمیموند اصلا.فقط دلش ...

من مادر  و مادر شوهر  ندارم 

حسرت این لحظات و این رسیدگی ها و این نگرانیهاشون به دلم‌موند که موند 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

دقیقا گلم خدا زیاد کنه همچین مادرشوهرا یی رو منکه خییییلی دوسش دارم و احترامش میکنم حتی به جرات بگم ...

خخخخ بعضیا بدجنسن 😂

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
خودتون چند وقت یکبار میرید ؟ آخه من خودم طبقه ی بالاام من دو هفته یکبار میرم .اونا دوماه یا سه ماه ...

راستش زیادمهمون دوست نیست دوماهی یک بارمیرم نیم ساعت میشینم میام

کلارفت وآمددوست نداره

دوست داشتم حتی برای کمک کردن برم پیشش اماخوب وسواس داره وکارحتی دختراش روقبول نداره

برعکس من عاشق مهمون ومهمونی رفتنم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
راستش زیادمهمون دوست نیست دوماهی یک بارمیرم نیم ساعت میشینم میام کلارفت وآمددوست نداره دوست داشتم ...

حالا مادرشوهرم منو دعوت میکنه من دلم نمیخواد برم تو خودم عزا میگیرم اما ب خاطر شوهرم میرم با اینک مادرشوهرم خیلی زن خوبیه 

راستش احساس میکنم جادوم کردن آخه اول خیلی باهاش جور بودم اما الان دلم نمیخواد ببینمشون 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
حالا مادرشوهرم منو دعوت میکنه من دلم نمیخواد برم تو خودم عزا میگیرم اما ب خاطر شوهرم میرم با اینک ما ...

چرااااا؟!!!

بخصوص که میگیدخوبه

من دوست دارم برم خونه اشون

هرچندبیچاره ازاول تااخرش میناله ازکمردرددندون دردپادردسردردووووو

شوهرم میگه ازجوونی همینطوربوده

اماباهمه ی اینهادوست دارم برم

خانواده خودم چون طبقه پایین مادرشوهرم هستم زیادنمیان من هم چون نمیان نمیرم خونه اشون

بعضی وقتهاازتنهایی به مسجوپناه میبرم حداقل اونجاچندنفرروببینم وحرف بزنم

یااینجاتونی نی سایتم

اگه جای شمابودم میرفتم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
چرااااا؟!!! بخصوص که میگیدخوبه من دوست دارم برم خونه اشون هرچندبیچاره ازاول تااخرش میناله ازکمردر ...

خانواده ی منم هفته ای یبار میان منم پنجشنبه ها از صب تا شب اونجام .

مادرشوهرم نمیناله ولی دخترش همیشه اونجاست منم دوست ندارم برم.

نرو بهتر اعصابت راحته باورکن