2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چقدر میاد خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 84 پست
دوست ندارم سر زده بیان قبلا هم گفتم به شوهرم که بگه بهشون وقتی شرایطم مناسب باشه خودم دعوتشون میکنم ...

خب عزیزم میگی بهت زنگ میزنه، بیاد خوبی کن عجبا میخواد کمکت کنه، من مادر شوهرم هراز گاهی اونم زنگ میزنه میگه یه سر میام اونم میگه اصصصصصلا نمیخوام پذیرایی کنی وگرنه نمیام نمیخوام تو زحمت بیافتی اوایل اصلا نمیومد میگفت تازه عروسی الان که دوسه سال گذشته بازم کم میاد ولی با اصرااااار من میاد آخه خیلی خونگرمو مهربونه هروقتم میاد کلی کمکم میکنه ظرف میشوره گاز تمیز میکنه کلی باهم حرف می‌زنیم و غیبت شوهر بیچاره خخخخخ هربار شوهرم میاد ابرو میندازه بالا که ادامه نده داره میاد شوهرم میگه خودش میفهمه که اومدم تو ابرو تکون نده(شوهرم خییییلی تیزه)   ولی خدایی هست میاد یه سرمیزنه یه شربتم نمیذاره براش ببرم نهایتا تشنش باشه میگه آب بده بیشتر شربتم درست کنم میگه بخوای همش سرپا باشی می ما بیا بشین مادرم  

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهره من شاید ماهی یبار بیاد.اما الان ی هفتس خونمونه چون استراحت مطلقم بنده خدا اومده کارامو میکنه خیلی خانومه خدایی

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
روم نمیشه واقعا😔 یکم شوهر آدم باید سیاست داشته باشه و جوری که ناراحت نشن بهشون بفهمونه

من شوهر اینقد رکه من چیزی نمیگم میره درکمال احترام میپکونه مادر بیچارشو  که من دعواش میکنم این چه طرز حرف زدنه خخخخ کلا اعصاب مصاب نداره خیلی رکه، اونام دیگه میشناسنش الان مثلا دعوا میکنن دودقیقه بعد زنگ میزنن قربون صدقه هم میرن 

مادرشوهره من شاید ماهی یبار بیاد.اما الان ی هفتس خونمونه چون استراحت مطلقم بنده خدا اومده کارامو میک ...

خدا حفظش کنه عزیزم مث مادرشوهر منه ولی منکه بچه ندارم که بیاد کمک ولی برام گهگاهی غذایی چیزی درست میکنه میاره تازه معذرت خواهی میکنه که چرا بیشتر نمیاره

واسه من سالی یکبار میاد‌.. ۷۰۰ کیلومتر از هم دوریم

من دلم میخواست نزدیک بودیم،برای همسرم خیلی بهتر میشد و خیلی از ناراحتی های بی دلیلش برطرف میشد

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
خدا حفظش کنه عزیزم مث مادرشوهر منه ولی منکه بچه ندارم که بیاد کمک ولی برام گهگاهی غذایی چیزی درست می ...

مرسی همچنین عزیزم❤واقعا همچین مادرایی رو باید تاج سر کنی

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
۷ساله ازدواج کردم یه بارهم نیومده شهرستانن پیرن از خونه تکون نمیخورن

خوشا بحالت

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

منم بعدزایمانم مادرشوهرم هفته ای سهبارمیومد خونمون.هرروز زنگ میزد.برانهاریاشام نمیموند اصلا.فقط دلش برابچم تنگ میشد.بایدباتاکسی میومد.خوب منم اذیت میشدم ولی مهمان حبیب خداست.همیشه بارویی باز ازش استقبال میکردم.آخه خونه پسراشون میان عزیزم.یه روزی هم مابه سن اونا میرسیم و انتظارازبچه هامون داریم.شرایطت سخته گلم ولی اونم به عشق نوش میاد یکم بگذره دیگه نمیاد.وقتی میاد شرایطو بسپاربه خدا که آرامش داشته باشی.انشاءالله همیشه لبت خندون باشه عزیزم 

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
مرسی همچنین عزیزم❤واقعا همچین مادرایی رو باید تاج سر کنی

دقیقا گلم خدا زیاد کنه همچین مادرشوهرا یی رو منکه خییییلی دوسش دارم و احترامش میکنم حتی به جرات بگم بیشتر مادرخودم احترامشو دارم و هرکاری نیاز باشه براش میکنم، حالا جالب اینجا خانمی که عروسیشو اذیت میکنه میگه مرده شور ببرشون خب اونام دخترا مردمن  

من خیلی زیاد میومدن... دفعه آخر فقط لوبیا پلو درست کردم... بهشون برخورده چند ماهه نیومدن الحمدالله😂

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔