2777
2789
عنوان

Talllla هستم.صبح رفتم محضر صیغه رو خوندن.دیگ طلاق گرفتیم😖😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3373 بازدید | 69 پست

تاپیکاتو خوندم فقط موندم با دوری بچه سه ساله و هشت ماهه چجوری تاب میاری دلم خیلی گرفت گریم میاد واقعا خدا کمکت کنه سخته کثافت بره چی دوتا عنچه رو ازت گرفته اخه اونا داغون میشن بدون مادر

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خبر طلاقت برای من خبرخوبی بود خمین ک نزاشتی هرشب وروز بچه هات صحنه کتک خوردن وخوردشدن مادرشون روببین ...

ممونم ازت ک تو این مدت مثل ی خواهر خوب کنارم بودی و بهم دلداری دادی.

مادرمم خیلی اروم تر شده

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
ممونم ازت ک تو این مدت مثل ی خواهر خوب کنارم بودی و بهم دلداری دادی. مادرمم خیلی اروم تر شده

خدارو شکر دل مادرتو بدست بیار بخداکاری نداره حالشوبپرس توکارای خونه کمکش کن، هواشو داشته باش اونم مطمئنم هواتو داره. 

خلاصه زندگی جدیدت مبارک، به آرزوهات برسی، 

هرکاری ک میخواستی برای آیندت وخوشبختیت انجام بدی الان وقتشه، میتونی بشینی الان غصه وغم بخوری هم میتونی بلندشی رو پای خودت وایسی زندگیتودوباره بسازی یه روز به بچه هاتم میرسی شک نکن 

لحظه ای ک صیغه رو خوند بغضم ترکید تا جایی ک تونستم زار زدم.داشتم مینرکیدم

شوهرتو دوس داشتی یا بخاطر بچه‌ها بغض کردی؟ 

خدایِ خوبم سلام،ومن به عادت همیشگی ام، پر از حرفم برایت،حواست را کمی به من میدهی امشب!؟مرا ببخش که لبریز شده ام از شکایت؛برایِ روزگارِ مردمم؛که می بینم حالشان خوب نیستو کاری از دستم بر نمی آید،برایِ معصومیت هایی؛که بی رحمانه،قربانیِ رذالت می شوند،بچه که بودم دنیایت قشنگ تر بود،با دنیایت چه کردند؟!مهربانا؛تویِ دلت چه می گذرد؛وقتی این روزهایمان را می بینی؟!من به جایت بغض می کنم،من به جایت اشک می ریزم،فدایِ نگاه کردنت،تو فقط تماشا کن،خدا که گریه نمی کند!!خدا قوی تر از این حرف هاست!ما که خدا نیستیم،ما زود بغضمان می گیرد،ما زود کم می آوریم،خودت که می بینی!این گره هایِ کورفقط با دستانِ تو باز می شود!تمامِ دلخوشیِ این روزهایمان تویی،جز تو فریاد رسی نداریم!جانِ تمامِ پاکی ها؛می شود کمی بیشتر هوایمان را داشته باشی؟!‌از تو چه پنهان؛اوضاعمان هیچ جوره خوب نیست!
من هفته دیگه طلاق میگیرم آرزو دارم بعد طلاق خبر مرگ شوهرم را برام بیارن فقط مرگش حالم بهتر میکنه

آرزوی منم همینه 

خدایِ خوبم سلام،ومن به عادت همیشگی ام، پر از حرفم برایت،حواست را کمی به من میدهی امشب!؟مرا ببخش که لبریز شده ام از شکایت؛برایِ روزگارِ مردمم؛که می بینم حالشان خوب نیستو کاری از دستم بر نمی آید،برایِ معصومیت هایی؛که بی رحمانه،قربانیِ رذالت می شوند،بچه که بودم دنیایت قشنگ تر بود،با دنیایت چه کردند؟!مهربانا؛تویِ دلت چه می گذرد؛وقتی این روزهایمان را می بینی؟!من به جایت بغض می کنم،من به جایت اشک می ریزم،فدایِ نگاه کردنت،تو فقط تماشا کن،خدا که گریه نمی کند!!خدا قوی تر از این حرف هاست!ما که خدا نیستیم،ما زود بغضمان می گیرد،ما زود کم می آوریم،خودت که می بینی!این گره هایِ کورفقط با دستانِ تو باز می شود!تمامِ دلخوشیِ این روزهایمان تویی،جز تو فریاد رسی نداریم!جانِ تمامِ پاکی ها؛می شود کمی بیشتر هوایمان را داشته باشی؟!‌از تو چه پنهان؛اوضاعمان هیچ جوره خوب نیست!
شوهرتو دوس داشتی یا بخاطر بچه‌ها بغض کردی؟ 

نمیدونم یاد خاطراتمون افتاد یاد روزی ک عقد کردیم.روز عروسیمون..

روزای ک بچه هام ب دنیا اومدن.خیلی سخت بود،شوهرم هر چقدر ک بد بود من پنج سال باهاش زندگی کردم.ب هرحال سخت بود فک این ک دیگ زن و شوهر نیستیم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

عزیز دلم‌.. خیلی هم مهربونی ..

چقد خوبه ک سعی داری عزمتو برای قوی بودن جزم کنی

انشالا بزودی زود البالوا هم میان پیشت

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
عزیز دلم‌.. خیلی هم مهربونی .. چقد خوبه ک سعی داری عزمتو برای قوی بودن جزم کنی انشالا بزودی زود ...

ایشالا😢

نمیدونم یاد خاطراتمون افتاد یاد روزی ک عقد کردیم.روز عروسیمون.. روزای ک بچه هام ب دنیا اومدن.خیلی س ...

درک میکنم😔