2777
2789
عنوان

Talllla هستم.صبح رفتم محضر صیغه رو خوندن.دیگ طلاق گرفتیم😖😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3373 بازدید | 69 پست
وای چرا تو ک حق طلاق داشتی😦

بخشیدم ک حق طلاق بهم داد

یک سکه پیش هشت ماه یک سکه بود

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
من هفته دیگه طلاق میگیرم آرزو دارم بعد طلاق خبر مرگ شوهرم را برام بیارن فقط مرگش حالم بهتر میکنه

چرا طلاق میگیری شوهرت تا چه حد بد بود

کاربر سال ۹۴ بودم بنزین لعنتی کاربریمو اتیش زد😨😨😨🤒🤒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته دیگه طلاق میگیرم آرزو دارم بعد طلاق خبر مرگ شوهرم را برام بیارن فقط مرگش حالم بهتر میکنه

اخی عزیزم ایشالا هر چ ک خیره پیش بیاد.

مشکلتون چی بود

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
نمیشه اینجا توضیح بدم نامردترین مرد دنیا است

تو عقد جدا شدی.اخه به نظر خودم با خیانتو و اعتیاد و دست بزنه که نمیشع کوتاه اومد

کاربر سال ۹۴ بودم بنزین لعنتی کاربریمو اتیش زد😨😨😨🤒🤒
لحظه ای ک صیغه رو خوند بغضم ترکید تا جایی ک تونستم زار زدم.داشتم مینرکیدم

اون روز هم میخواستم بپرسم ولی یادم رفت 

گفتی شوهرت معتاد و خیانتکار بوده ایا قبل از به دنیا اومدن پسر هشت ماهه تم اینجوری بود ؟؟؟

بنظرمن کاردرستی کردی و لیاقت تو بیشنرازایناست هنوزم سنی نداری بروسرکار من مطمینم بچه هات خودشون میاددنبالت نگران باش الان باید لذت ببری که ازدست اون هیولا راحت شدی

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘

ایشالله روزای خوبی درپیش داشته باشی عزیزم😘

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

خبر طلاقت برای من خبرخوبی بود خمین ک نزاشتی هرشب وروز بچه هات صحنه کتک خوردن وخوردشدن مادرشون روببینن وازحق خودت کوتاه نیومدی عالیه. 

خیالت راحت شوهرت یه عوضی به تمام عیاربود ازدستش خلاص شدی الهی خداکمکت کنه بتونی بچه هاتو بیاری پیش خودت یه زندگی جدیدبساز انگارتازه متولد شدی، دیگه بسه غم. به خودت برس برو تفریح سرکار، بادوستات بگرد توخونه نشین بدترمیشه حالت، 

اسم شوهرتم از ذهنت برای همیشه پاک کن مث یه کتاب که تموم شده وپرتش کن بیرون از زندگیت، 

بخدایه روز با یه مردی اشنامیشی تموم این دردا رو فراموش میکنی فقط تورو خدا سریع ب فکر ازدواج نباش حتی اگه مادرت بهت فشار اورد، اصلا به این زودیا تن ب ازدواج نده، بزار بگذره چندسالی تاباخودت کناربیای دوباره خدایی نکرده انتخاب اشتباه نکنی، 

ازخدا برات بهترین بخت وزندگی وآرامش رو میخوام،