2777
2789
عنوان

Talllla هستم.صبح رفتم محضر صیغه رو خوندن.دیگ طلاق گرفتیم😖😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3373 بازدید | 69 پست

بهترين كار رو كردي حالا هم عاقل باش برو دنبال يه حرفه اي خودتو علاف نكن هنوز سني نداري برو دوره هاي كامپيوتر و طراحي صفحات وب ببين يا خياطي  حالا هر كدومش رو ميتوني

زهره خانومي ام با سابقه تركيدن هاي متوالي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لحظه ای ک صیغه رو خوند بغضم ترکید تا جایی ک تونستم زار زدم.داشتم مینرکیدم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

خیلی بفکرت بودم عزیزم بهترین کارو کردی ایشالله ی شغل خوب گیرت بیاد بچه هات بیان پیشت شوهرت ادم بشو نبود

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

ای بابا حالم بدشد. خدابزرگه

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
طلاق نامه را همان موقع میدن پریود باشیم اشکالی داره صیغه طلاق میخونن همسر حتما باید باشه من هفته ...

ن من وکالت طلاق داشتم.نیازی ب شوهرم نبود

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

اسی مهریه تو حتما پیگیری کن

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
قبول کن شوهرت آدم نمیشد فقط قوی باش سریع برو یه هنری کاری یادبگیر که خرجتو بتونی دریاری

اره بخدا اصلانمیشد