2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 552289 بازدید | 13274 پست

من گاهی شبا خواب میبینم دارم لباس میخرم،همون توی خواب به خودم میگم مگه چقد بیرون میری یا یه آدم مگه چند تا مانتو تابستونه و چندتا لباس زمستونه لازم داره که داری لباس میخری؟

واسه همین تو خوابمم لباس نمیخرم😄

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خروجی های هفته هشتاد و شش و هشتاد و هفتیک جفت کفش همسریک صندلی تاشورنگ مو مورد علاقه ام که تمام شد و ...

شادی جون اگه سر بطری ابلیمو از اینا بوده تو بازار ازش میفروشن   اگه مدل دیگه هم بوده احتمال داره تو بازار بفروشن

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام

مدتیه خروجی خاصی ندارم وهمه جاهم عمقی تمیزه جز کارای روتین خانه داری چیز دیگه ای نیست انجام بدم

سعی میکنم خونم همیشه کامل مرتب باشه چون مهمونم خیلیی زیاد شده مثلا همین دیشب ساعت هشت ونیم زنگ زدن یکی ازاقواممون کاری براشون پیش اومده بود گفتن یکساعت دیگه میرسیم خونتون برای شام. توی اون یکساعت فقط یه جاروبرقی برای دل خودم کشیدم که مطمین شم هیچی توی خونه نیست وشام براشون درست کردم. 

روند خرید کردنم قبلا اینجوری بود گاهی پیش میومد دوسه روز گوجه یاسیب زمینی نداشتم صبرمیکردم بقیه چیزام تموم شه بعد میرفتم خرید ولی بخاطر مهمونی زیادویهویی دیگه این سبک مناسبم نیس

باهمسرم صحبت کردم شنبه بازار ها که نزدیک خونمونه بریم وبرای یک هفته خرید داشته باشم ودیگه چیزی نباید تموم شه توی خونمون

لطفالایک نکنین. 

ورودی وخروجی

✅️یه بافت چون برای روزهای سرد پیش رو نداشتم تا هنوز هوا سرد نشده قیمت ها مناسبه

✅️با همین دلیل یه کلاه برای دخترم

✅️یه شلوار برای سرکار،هنوز تصمیم نگرفتم شلوار قبلی دوربندازم یا نگه دارم ولی دیگه بیرون نمی پوشم

✅️یه مقنعه :مقنعه قبلی نگه می دارم....کلا دوتا مقنعه دارم.

هردومشکی.

✅️یه جفت جوراب برای مهمانی خودم

✅️یه کلاه برای دخترم با همون دلیل بافت

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

✅️یه ساپورت:ساپورتی که الان دارم داره کهنه میشم یه کم دیگه استفاده می کنم خروجی بشه تابستون خریده بود جنس اش خوب نبود زیر دامن وپیراهن های بلند می پوشم.

✅️دوتا لباس زیر بالا تنه :یه لباس زیر شهریور خریدم گرونم خریدم ولی کیفیت نداشت امروز خروجی گذاشتم

✅️یه دست لباس خونگی برای دخترم

✅️یه عطر:یه اسپری گذاشتم خروجی‌ تموم شده بود

✅️یه رژلب :الان ۴ رنگ رژ لب دارم .

✅️یه پیش بند :خیلی وقت نداشتم موقع ظرف شستن شکمم خیس می شد

✅️یه جامدادی:لازم داشتم.

یه مینی اسکارف که کهنه شده بود خروجی گذاشتم.

✅️برای خواب لباس خواب نداشتم بخوابم 

بعد قبل خواب لباس ام عوض می کنم لباس تمیز می پوشم که حس راحتی وارامش داشته باشم موقع خواب

دیگه یه شلوارک یه کراپ خریدم برای خواب هر دو نرمالو

سلام بچه ها جون

من اين روزا خروجى كه ندارم

بچه ها من تا به حال حداقل ٣-٤ تا مسئله ى مهم برام پيش اومده و اومدم اينجا گفتم كه لطفا برام دعا كنيد (تقريبا يه روز در ميون😄) بعدا نيومدم بگم كه آره بچه ها حل شد و خدا حاجت تون رو روا كنه ان شاءالله 💚 ولى واقعا از خدا براى همه تون خير و بركت ميخوام 

و طبق معمول هميشه، الان هم به دعاى خيرتون نياز دارم، چه نيااازى! 

منم فعلا ورودی خروجی ندارم 

تصمیم گرفتم بیام نتیجه استفاده از چند تا جنسی که ازمایشی خریدم رو بگم

❇️ فلفل سفید ⬅️ مزه خاصی میده مطمئنم همه پسند نیست فقط ماهی و ماکارونی رو خوشمزه میکنه و برای ترشی هم بد نیست  پس توصیه نمیکنم ....جوز هندی خیلی خوشمزه تره

❇️ شامپو ضد ریزش مو سینره ⬅️ تعریفشو خیلی شنیده و خونده بودم اما خودم راضی نبودم  . با یکبار استفاده اصلا چربی سر رو تمیز نمیکنه و مقدار زیادی هم باید بزنی تا تمیز کنه از اونورم رو ریزش موی من تاثیری نداشت ...از شامپو اوه راضیم

❇️ریمل حجم دهنده شون ⬅️ اصلا حجم دهنده نیست! اگه مژه های پر و بلندی دارید یا چشم های حساسی دارید مناسبه .برای من یکی که خوب نبود حتی خیلی سخت پاک میشه . از مزیت هاش اینکه بهداشتیِ و انگار داخلش تقویت کننده داره 

دیگه چیزی یادم نمیاد برای تست خریده باشم🤔

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دوستان حالا که دارین برای کاربر عزیز ابر سیاه و سفید دعا میکنین،منو هم فراموش نکنین

خیلی خیلی از لحاظ روحی روانی حالم بده،خیلی دارم عذاب میکشم

انشالله با دعای خیر شما عزیزان برگردم به زندگی عادیم😪

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

انشاءالله خدا به همگیتون دلی پر از شادی و فکری خالی از غم ها بده♥️

یک تاپیک مفید (البته همون صفحه اول و بخونید کفایت میکنه)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17265976/کدبانوهایی-که-میخوان-کنسرو-کردن-انواع-خورشت-براسفررویادبگیرن-بیان-عکس?page=1

دوستان حالا که دارین برای کاربر عزیز ابر سیاه و سفید دعا میکنین،منو هم فراموش نکنینخیلی خیلی از لحاظ ...

خدا به قلبت آرامش بده خواهر مهربون من🫂

الهى شما و همه ى خانم هاى عزيز تاپيك مورد لطف و نگاه مهربونانه ى خدا قرار بگيريد💚