دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4983 عنوان کدوم بهتره 93 بازدید | 9 پست پزشکی تعهدی دانشگاه تیپ ۱ داروسازی آزاد آملاز این دوتا کدوم بهتره؟ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 1404/08/06 | 21:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4983 دلیلم بگید لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4983 دارو آزاد که هست امل هم که هست (دوره) دارو هم که هست پس چرا بهتره به نظرت؟ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
آبانو عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 20616 آزاد که هست امل هم که هست (دوره) دارو هم که هست پس چرا بهتره به نظرت؟ تعهدی اصلا ارزش ندارهظلم به خودتهاصلا شرایطشو خوندی نمی ارزه برو دارو خییلی بهتره
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4983 تعهدی اصلا ارزش ندارهظلم به خودتهاصلا شرایطشو خوندی نمی ارزه برو دارو خییلی بهتره پول نداشتم رفتم تعهدی😂 لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4983 دارو صد در صددد چرا لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4983 تعهدی اصلا ارزش ندارهظلم به خودتهاصلا شرایطشو خوندی نمی ارزه برو دارو خییلی بهتره البته حتی پزشکی تهران آزاد هم میاوردم صد در صد ولی لعنت به وضع اقتصادی لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
آبانو عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 20616 البته حتی پزشکی تهران آزاد هم میاوردم صد در صد ولی لعنت به وضع اقتصادی عزیزم هم ناراحت شدم هم خوشحال 🥲ایشالله موفق باشی و این قوانین لعنتی تعهدی هم عوض شه